Okulun internetinde kısıtlama olduğu için YouTube'dan birçok içeriği izleyemiyorum. Okulun kısıtlaması nasıl kaldırılır?
Okulun internetinde kısıtlama olduğu için YouTube'dan birçok içeriği izleyemiyorum. Okulun kısıtlaması nasıl kaldırılır?
Hâla işe yarıyor.Super VPN indir dene zamanında işe yarıyordu.
Mimarlık öğrencisiyim. Haftanın 2 gecesini uykusuz geçiriyorum. Hal böyleyken en azından ders aralarında keyifli vakit geçirmeye hakkımın olduğunu düşünüyorum. Esenlikler.Okuldaki internet kısıtlaması genelde internet hizmet sağlayıcıları tarafından yapılıyor ve yönetmelik gereği Milli Eğitim Bakanlığı taradından belirlenen bir talimat. Zaten evde izlemiyor musunuz istediğiniz videoları? Okulda daha başka şeylere mi odaklansanız?
Okul dediğinizde lise falan anladım hocam. Üniversite ise olay tabii ki farklı. Burada akıllı tahtada nasıl cs oynarız diye soranlar bile oldu zamanındaMimarlık öğrencisiyim. Haftanın 2 gecesini uykusuz geçiriyorum. Hal böyleyken en azından ders aralarında keyifli vakit geçirmeye hakkımın olduğunu düşünüyorum. Esenlikler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.