Dün aldigim Acer Nitro 5 AN415-45 FreeDOS cihaza Windows 11 kurdum ama Wi-Fi ne ayarlarda ne çubukta görünmüyor. Ethernet ile bağlamayı deniyorum yuva yarı kapaklı gibi, bir türlü oturmuyor.
Bende formatlarken driverların olduğu diski biçimlendirdim aynı sorunu yaşadım. Ethernet kablosu bağlayıp cihazı resetleyin çözülecektir. Çözülmesse başka bir pcden wifi driverini indirip usbyle atıp o şekilde kurun.
Abiciğim şimdi şöyle dosya gezgininden bu bilgisayarıma gel. Silmediysen zaten orda ayrılmış bir disk görüceksin oraya gir orda ki driverlar setup halindedir muhtemelen tek tek setupları çalıştır ve kurulumu yap. Ama benim tavsiyem eğer ethernet kablosu takabileceksen kolayce ethernet kablosunu takıp cihazı resetlemen. O manuel kurcagın driverların çoğunu windows kendisi halledecektir.
Abiciğim şimdi şöyle dosya gezgininden bu bilgisayarıma gel. Silmediysen zaten orada ayrılmış bir disk görüceksin oraya gir orada ki driverlar setup halindedir muhtemelen tek tek setupları çalıştır ve kurulumu yap. Ama benim tavsiyem eğer Ethernet kablosu takabileceksen kolayce Ethernet kablosunu takıp cihazı resetlemen. O manuel kurcagın driverların çoğunu Windows kendisi halledecektir.