ahmetsumer Femtopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #1 Dün aldigim Acer Nitro 5 AN415-45 FreeDOS cihaza Windows 11 kurdum ama Wi-Fi ne ayarlarda ne çubukta görünmüyor. Ethernet ile bağlamayı deniyorum yuva yarı kapaklı gibi, bir türlü oturmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2022
Dün aldigim Acer Nitro 5 AN415-45 FreeDOS cihaza Windows 11 kurdum ama Wi-Fi ne ayarlarda ne çubukta görünmüyor. Ethernet ile bağlamayı deniyorum yuva yarı kapaklı gibi, bir türlü oturmuyor.
Çözüm gurkanyal 27 Eylül 2022 ahmetsumer dedi: Setup driver veya installlari çalıştırdım ama değişiklik olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... ZIP'ten cikarmamissin.
ahmetsumer dedi: Setup driver veya installlari çalıştırdım ama değişiklik olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... ZIP'ten cikarmamissin.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 27 Eylül 2022 #21 ahmetsumer dedi: Setup driver veya installlari çalıştırdım ama değişiklik olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... ZIP'ten cikarmamissin. Artı 0 Eksi Çözüm
ahmetsumer dedi: Setup driver veya installlari çalıştırdım ama değişiklik olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... ZIP'ten cikarmamissin.
KS KS ahmetsumer Femtopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #22 gurkanyal dedi: ZIP'ten cikarmamissin. Genişletmek için tıkla... Ya senin Allahına taparım dostum çok sağ ol Kayseri veya eskisehirdeysen gel yemek ismarliyim sana Artı 0 Eksi
gurkanyal dedi: ZIP'ten cikarmamissin. Genişletmek için tıkla... Ya senin Allahına taparım dostum çok sağ ol Kayseri veya eskisehirdeysen gel yemek ismarliyim sana
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 27 Eylül 2022 #23 Tesekkur ederim, surucu sitesindeki dts, realtek audio console ve nitro sense kurmayi unutma Artı 0 Eksi