Servis düzgün yapmamış olabilir, servise gönderin derim tekrar, şansınızı denemiş olursunuz.Anakartın değişme sebebi
ekran kartı bozuktu her oyunda yırtılma yapıyordu.
Fan soğutma bloğunuda kendileri değiştiler bilmiyorum.
Servis düzgün yapmamış olabilir, servise gönderin derim tekrar, şansınızı denemiş olursunuz.Anakartın değişme sebebi
ekran kartı bozuktu her oyunda yırtılma yapıyordu.
Fan soğutma bloğunuda kendileri değiştiler bilmiyorum.
Göndermem kanka ben termal padleride değiştirdim benim cihazım garanti garanti dışıServis düzgün yapmamış olabilir, servise gönderin derim tekrar, şansınızı denemiş olursunuz.
Olabilir hocam, başka çözüm aklıma gelmedi. Umarım çözersiniz.Göndermem kanka ben termal padleride değiştirdim benim cihazım garanti garanti dışıbide rezil bi servisi var.
Geldiğinde düzgün çalışıyordu sonradanda birşey olması zor termali yanlış sürüyoruz muhtemelen.
Çözmesekte marka pişmanlığı olacak bir daha tercih etmeyeceğiz.Bu kadar rezalet bir servis olmaz olamaz.Olabilir hocam, başka çözüm aklıma gelmedi. Umarım çözersiniz.
Çözemezseniz yine de servise gönderin, sorunun fanlar değiştiğinden beri olduğunu ve gerekirse şikayet edeceğinizi söyleyin, belki çözerler.Çözmesekte marka pişmanlığı olacak bir daha tercih etmeyeceğiz.Bu kadar rezalet bir servis olmaz olamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.