Acer Nitro 5 AN515-43 vs Abra A7 V12.1.5 17,3" Gaming Laptop

Cubappa

Centipat

Abra A7 V12.1.5 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook

İkisi arasında 800 TL fiyat farkı var. İnsanlar Monster'a dış kalitesi düşük diyor, Acer Nitro ya da soğutması sıkıntılı diyorlar. Kafam çok karıştı. Hangisini tercih etmeliyim?

Abra A7 V12.1.5 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook

İkisi arasında 800 TL fiyat farkı var. İnsanlar Monster'a dış kalitesi düşük diyor, Acer Nitro ya da soğutması sıkıntılı diyorlar. Kafam çok karıştı. Hangisini tercih etmeliyim?
Laptoplarda İntel işlemciler daha iyi diye biliyorum.Ben olsam Monster alırdım.

Arkadaşım Monster notebook aldı. Böylece tecrübe etme şansı yakaladım. Malzeme kalitesi mükemmel diyemem. Arkadaş yere çantayı koymuş, fark etmeden tekme atmışlar. Arka kasada küçük kırıklar oluştu. Varmak isteğim şey, tamamen kullanım şekliniz ile ilgili. Eğer dikkatli kullanırsanız hiçbir şey olmaz. Durup durur yere kırılmıyorlar sonuçta. Aradaki fark ile ek parça alma şansınız da var hem. Ama yok ben dikkasizim diyorsanız Acer alın.
Kardeşim o fiyata masaüstü toplarsın miss gibi. Yazık günah..
Bi bitmediniz siz de. Millet aptal değil bilader.

Arkadaşım Monster notebook aldı. Böylece tecrübe etme şansı yakaladım. Malzeme kalitesi mükemmel diyemem. Arkadaş yere çantayı koymuş, fark etmeden tekme atmışlar. Arka kasada küçük kırıklar oluştu. Varmak isteğim şey, tamamen kullanım şekliniz ile ilgili. Eğer dikkatli kullanırsanız hiçbir şey olmaz. Durup durur yere kırılmıyorlar sonuçta. Aradaki fark ile ek parça alma şansınız da var hem. Ama yok ben dikkasizim diyorsanız Acer alın.

Bir bitmediniz siz de. Millet aptal değil birader.

Hepiniz doğruyu öğreneceksiniz. Tek tek öğreteceğiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı