Çözüldü Acer Nitro 5 AN515-45 ekranı kaç MS?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kasa kalitesinin ve ısınma problemlerinin kötülüğüyle nam salmış bir marka Casper laptopları. Direkt olarak incelemedim ama forumda 1 tane konu bile görmedim Casper önerilen. Zaten sizde o konulara yorum yapmışsınız Casper hakkında. Ben bu kadar kötü yorumu olan bir markanın ürününe yaklaşmam açıkçası ama seçim sizin yinede.
RGB klavyesi mevcut olan 12. nesil işlemcisine sahip 3060 ve üstü laptop öneriniz var mı 26.000 TL'ye kadar?

Kasa kalitesinin ve ısınma problemlerinin kötülüğüyle nam salmış bir marka Casper laptopları. Direkt olarak incelemedim ama forumda 1 tane konu bile görmedim Casper önerilen. Zaten sizde o konulara yorum yapmışsınız Casper hakkında. Ben bu kadar kötü yorumu olan bir markanın ürününe yaklaşmam açıkçası ama seçim sizin yinede.
1 Tane konu göremedim. Bayağı yanlış bir ifade yeni .çkan 4060'lı G870'ler için kaç tane öneri mesajı ve İnceleme yazıldı. Bakmanızı tavsiye ediyorum.

RGB klavyesi mevcut olan 12. nesil işlemcisine sahip 3060 ve üstü laptop öneriniz var mı 26.000 TL'ye kadar?
RGB klavyesi yok belki ama 13.Nesil işlemcisi ve 4050'si var ram yükseltmesi yaparsanız harika olur:
Victus'un 16 GB beyaz versiyonu:
yükseltme ile uğraşamam derseniz:

RGB klavyesi yok belki ama 13.Nesil işlemcisi ve 4050'si var ram yükseltmesi yaparsanız harika olur:
Victus'un 16 GB beyaz versiyonu:
yükseltme ile uğraşamam derseniz:
Yok RGB olsa Victus tercih ederdim zaten işlemci daha iyi ama ben gaming laptop aldığımı hissetmek için RGB klavye istiyorum.

Yok RGB olsa Victus tercih ederdim zaten işlemci daha iyi ama ben gaming laptop aldığımı hissetmek için RGB klavye istiyorum.
Hocam illaki bulunmasına gerek yok sonrasında RGB bir harici klavye alırsınız olur biter. Zaten laptop'ın tuşlarında fazla bir hissiyat bulunmuyor. Ben öyle kullanıyorum laptop klavyesini dışarda kullanıyorum evde harici klavye ile laptop'ı kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı