Acer Nitro 5 AN515-45 MS değeri kaçtır?

Acer tarafından net bir bilgi verilmemiş ama genelde laptoplar 3ms ekrana sahip oluyor

Bende an57 modeli film izlerken bile blur oluyor ghosting oluyor.
10 küsür yıllık asusumda bile 12 ms ti şuan çok farkediyorum.
Şuan yüzüklerin efendisini izliyorum tabletten.
Acer ekranı gözlerimi acitiyor rahatsiz ediyor.25ms

Acer tarafından net bir bilgi verilmemiş ama genelde laptoplar 3ms ekrana sahip oluyor
Yanlış.
Acer resmi sitesinde 3ms olanlar için 3 ms yazıyor.
Olmayanlar içib sadece 144hz yazıyor.

Benim tahminim o laptopun ekranı panda panel 25ms.

Dikkatli ol.

Hp pavilion tercih edebilirsin 7ms ekran. Klavyesinde ışıklandırma yok sanırım.

Linkteki Nitro 5'e sahibim ekranında ghosting veya blurlanma gibi problemler yaşamadım 3ms diye yazıyordu tek sıkıntısı önceden IPS monitör kullandıysanız renkler biraz soluk gelebilir.

Sizce bu 2 laptopun MS değerleri nedir arkadaşlar? Herhangi bir açıklama yapılmamış. Yüksek midir sizce? 25 30 var mıdır?

HP Pavilion Gaming Dizüstü bilgisayar, 15.6" FHD IPS 144 Hz 7 ms, Intel Core i5-11300H, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 512 GB SSD, FreeDOS, 68N59EA, Siyah Amazon.com.tr

Bak bu 7ms aldığında mesaj at gercekten bakalım oanel degerine yazilimla.

Linkteki Nitro 5'e sahibim ekranında ghosting veya blurlanma gibi problemler yaşamadım 3ms diye yazıyordu tek sıkıntısı önceden IPS monitör kullandıysanız renkler biraz soluk gelebilir.
Lütfen panel modelini öğrenip atabilir misin ? Merak ettim. Sisoftware sandra uygulamasini kurup atabilir misin ?

HP Pavilion Gaming dizüstü bilgisayar, 15.6" FHD IPS 144 Hz 7 ms, Intel Core i5-11300H, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 512 GB SSD, FreeDOS, 68n59EA, siyah Amazon.com.tr

Bak bu 7ms aldığında mesaj at gercekten bakalım oanel degerine yazilimla.

Lütfen panel modelini öğrenip atabilir misin? Merak ettim. Sisoftware sandra uygulamasini kurup atabilir misin?

Hocam merhaba yine mi siz😂 Acer Nitro konusu veya ekran konusu olunca hep size rastlıyorum. Kurup bakacağım şimdi.
Attım sanırım. Panel hakkında bana da bilgi verir misiniz?

Dosya Ekleri

• 0205A74B-209D-4BBD-B9A3-332FD3FF4BEB.jpeg
    0205A74B-209D-4BBD-B9A3-332FD3FF4BEB.jpeg
    73,7 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleme:
Hocam merhaba yine mi siz😂 Acer Nitro konusu veya ekran konusu olunca hep size rastlıyorum. Kurup bakacağım şimdi.
Attım sanırım. Panel hakkında bana da bilgi verir misiniz?
Hocam peki ekran kalitenizden memnun musunuz? %45 ntac yazıyor? Oyunlarda falan görüntü kalitesi nasıl sizce?

2 cihazda mı 20 MS hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı