Acer Nitro 5 AN515-45 MS değeri kaçtır?

Bu şekilde işlemci 3.3 GHz hızında çalışıyor ama zaten render almadıkça FPS oyunları oynamadıkça ihtiyacın olmayacak 4.2 GHz'ye( 3.3 GHz bu hali bile çok güçlü bu işlemcinin.) Son olarak Nitrosense yükledikten sonra (numpadin oradaki n tuşuyla açılıyor) fanları manuel yaparsanız muhtemelen o fan bir daha kolay kolay ses çıkartamaz. :)
teşekkürler hocam zaten bi kaç oyunda denedim fazla ısınmayan bir pc gibi görünüyor şuanlık ama keşke fanları kapatma ayarıda olsaydı. victusta sanırım o ayar var. silent ayar diyorlardı galiba
 
Teşekkürler hocam zaten birkaç oyunda denedim fazla ısınmayan bir PC gibi görünüyor şu anlık ama keşke fanları kapatma ayarıda olsaydı. Victus'ta sanırım o ayar var. Silent ayar diyorlardı galiba.

İçinize nasıl sinerse öyle yapın hocam, serinlik konusunda fiyatına göre çok güzel cihaz Nitro 5 ama dediğiniz gibi fanlar çalışıyor ses yapıyor size göre değilse başka model bakın.
 
Yani Acer'in hem fiyat uygun, kasası güzel hem soğutması güzel hem ekran kartı(75W) 70 dereceyi bile daha göremedi ki laptop bu. Masaüstünde bile 80 derecelerdeydi benim. Bence ses olayına bu kadar takılmasanız daha iyi olabilir sizin için. Ve bildiğim kadarıyla Victus'un RTX 3050'si 60W olması lazım.
 
Hocam Victus'un da soğutması iyi diye biliyorum, peki Victus'ta fanları tamamen kapatma ayarı var mı?

Belirli bir dereceden sonra her laptop fan açar hocam, sadece laptopun yazılımına göre değişir ne zaman acacağı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı