Acer Nitro 5 AN515 52 SSD uyumu

CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Merhaba laptopumun içini tam bilmiyorum ama internette
1- M.2 NVMe yüksek hızlı SSD
2- M.2 SATA SSD
3-2.5 inc HDD veya SSD
3 tane yuvası varmış diye duydum. Bende zaten 1 tane SSD var, 1 tane de HDD var. Bunları çıkarmadan 1 tane daha SSD ekleyebilir miyim? Bir de bu 3 yuvadan hangileri dolu, hangileri boş nasıl anlayacağım?

Hocam aynı PC bende de var sadece 2 slot var diye biliyorum YouTube Acer Nitro 5 SSD yazarsanız adam değiştirirken ki videosu var belki orada kaç slot olduğu yazıyordur.

Hocam aynı PC bende de var sadece 2 slot var diye biliyorum YouTube Acer Nitro 5 SSD yazarsanız adam değiştirirken ki videosu var belki orada kaç slot olduğu yazıyordur.

Peki bana bir SSD önerebilir misin 500 GB'lık 600 TL bütçem var
Bir de şu anda
Model Kingston rbusNS8180DS3128gj
Bu SSD varmış laptopumda onu bulamadım bulmama

Evet gerekecek. Eğer laptopunuzda CD yeri varsa aparatlarla oraya SSD takabiliyorsunuz.

Her şey bütçe meselesi kardeşim. Tabii ki bu ondan iyidir ama arkadaşın attığı fiayata göre söyledim ben. Yinede alabilirse bunu alması yararına olacaktır :)

Bilgisayarımda CD yeri yok SSD'yi takınca Windows'u nasıl yukliycem.
Merhaba SSD'yi sipariş verdim ama anakart desteklememe gibi bir sorun olmaz değil mi?
1- M.2 NVMe yüksek hızlı.
SSD 2- M.2 SATA SSD
3-2.5 inc HDD veya
Merhaba laptopumda bunlar var yani SSD mi çıkarmadan takabileceğim bir yer var mı?
Takabilirsiniz. Ama bu SSD'yi öneririm. Bu çok daha iyidir.

- Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe merhaba bunu takarken HDD'yi mi çıkaracağım?

Son düzenleme:
Merhaba, Acer Nitro 5 laptopumda şu anda bu SSD var.
Model Kingston rbusNS8180DS3128gj.
120 GB ben bunu bulamadım. Bana bir linkini atar mısınız ve ben bu SSD'yi 500 GB bir SSD ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bana hangi model SSD uyar?
Bir de bunu alıp atıyorum. HDD'yi çıkarıp takabilirsiniz diye belirtirseniz sevinirim ya da SSD'yi.

Mesela bunu alsam takabilir miyim.
Takabilirsiniz. Güzel bir SSD'dir. Yukarıda önerilen Patriot'u almayın. Aynı fiyata Ultra 3D varken alınmaz Patriot Burst. DRAM'i olan ve 860 EVO ile denk bir SSD. @teresamendoza hocam kullanıyordu herhalde Ultra 3D'yi. Deneyimlerini size aktarır.
Çok daha iyi falan değil. Ultra 3D'yi SSD Plus zannettiniz herhalde. Ultra 3D dediğimiz SSD rakibi 860 EVO ile denk bir SSD. Patriot Burst'tan daha üstün yani. Patriot sadece 240 GB ve altında alınabilecek bir SSD.

Sabahtan beri uygun SSD ariyorum ama herkes yarim cevapliyor. Kingston A2000 500 GB'lık SSD'yi alırsam sorunsuz laptopum calistirabilir mi? Yoksa Samsung 870 EVO gibi modellerden mi almalıyım? Ürün isimlerini sadece örnek veriyorum, SSD tipini anlamanız için.

Merhaba Acer Nitro 5 laptop kullanıyorum ve şu an içinde 1 SSD, 1 tane de HDD var. SSD'yi değiştirmek istiyorum ama hangi SSD'yi alacağım bilmiyorum. Yani hangi tür SSD uyar laptopa?

Burada uyumlu ram ve ssd listesi var . Nvme desteği var görünüyor istediğin nvme ssd'yi alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı