Acer Nitro 5 AN515-55 alınır mı?

Hocam aynı laptopu bende kullanıyoum şu an ndan yazıyorum gayet kaliteli laptop korkarak aldım ama son derece memnunum ilk üklediğimde drverleri kurmadan GTA 5 girdi 60 FPS civarıydı Ultra sonra yükledim şu an 100 FPS civarı oynuyorum Ultra ayarlarda hocam gözünüz kapalı alın. Ama sizin gösterdiğiniz laptop 515-55 değil.

Linkini attığım laptop mu?

Hocam aynı laptopu bende kullanıyoum şu an ndan yazıyorum gayet kaliteli laptop korkarak aldım ama son derece memnunum ilk üklediğimde drverleri kurmadan GTA 5 girdi 60 FPS civarıydı Ultra sonra yükledim şu an 100 FPS civarı oynuyorum Ultra ayarlarda hocam gözünüz kapalı alın. Ama sizin gösterdiğiniz laptop 515-55 değil.

Hocam klavyenin tuşları bozuk gibi.

Kullandığınız model AN515-55 mi ? Oynuyorsanız CS GO'da hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz ? Mümkünse oynadığınız oyunlardaki grafik ayarları ve FPS'nizi paylaşabilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı