Acer Nitro 5 AN515-55 vs HP Pavilion Gaming

Bütçe
18.000

ÖO1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şöyle bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Sizce nasıl?

HP Pavilion Gaming dizüstü bilgisayar, 15.6" FHD IPS 144 Hz 7 ms, AMD Ryzen 7 5800H, 16 GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 3050, 512 GB SSD, FreeDOS, 68n66EA, siyah (16.500TL)

Veya;

Acer Nitro 5 AN515-55 oyun bilgisayarı, 15.6" FHD, Intel Core i5-10300H işlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, harici rtx™ 3050 4 GB ekran kartı, FreeDOS (14.900TL eğer alacaksam +8 GB RAM takacağım sonrasında)

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Aralarındaki farkları belirtirseniz sevinirim dostlar. Ürünleri Amazon'dan alacağım iade politikası nedeniyle.
(İlk defa bilgisayar alacağım fazlasıyla bilgim yok genelde oyun için kullanacağım Valorant, LoL, CS:GO, GTA V gibi oyunlar bütçe maksimum 18.000'e kadar zorlayabilirim)

LoL CS:GO Valorant gibi oyunalar ağırlıklı olarak işlemci kullanır AMD Ryzen 7 5800H çok iyi bir işlemci ben olsam HP Pavilion'u alırdım.

Belirtmeyi unuttum Amazon’dan almak zorundayım bazı açıklayamadığım sebeplerden dolayı

LoL CS:GO Valorant gibi oyunalar ağırlıklı olarak işlemci kullanır AMD Ryzen 7 5800H çok iyi bir işlemci ben olsam HP Pavilion'u alırdım.
Doğrudur, açıkçası HP gözümü korkutuyor bir çok yorum okudum ve baya ısınma ve teknik sorunlar çıkabiliyormuş ne kadar doğru bunlar bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Belirtmeyi unuttum Amazon'dan almak zorundayım bazı açıklayamadığım sebeplerden dolayı.

Doğrudur, açıkçası HP gözümü korkutuyor birçok yorum okudum ve bayağı ısınma ve teknik sorunlar çıkabiliyormuş ne kadar doğru bunlar bilginiz var mı?

Ben şu an HP Pavilion kullanıyorum ve çok memnunum herkes yok şu oldu bu oldu ama ben hiçbir soru yaşamadım ve 6 saate kadar oyun oynadım inanır mısın neredeyse hiç ısınamdı diyebilirim ama sonuçta senin alacağın farklı sürüm benim farklı o konuda bir şey söyleyemem ama bir sorun oldun da teknik servisi ara gerçekten çok iyi ilgileniyorlar ayda bana öyle denk geldi bilmiyorum :D

Ben şu an HP Pavilion kullanıyorum ve çok memnunum herkes yok şu oldu bu oldu ama ben hiçbir soru yaşamadım ve 6 saate kadar oyun oynadım inanır mısın neredeyse hiç ısınamdı diyebilirim ama sonuçta senin alacağın farklı sürüm benim farklı o konuda bir şey söyleyemem ama bir sorun oldun da teknik servisi ara gerçekten çok iyi ilgileniyorlar ayda bana öyle denk geldi bilmiyorum :D
Teşekkürler cevabın için ilk HP deniyeceğim umarım problem çıkmaz :)

Doğrudur, işlemcisini fazla sevmedim HP deniyeceğim ilk sıkıntı çıkar ise Acer ile devam ederim artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı