Macun yeniledikten sonra yapılabiliyorsa UV ve sonrasında tuning yaparsan çok güzel sonuçlar elde edersin bence.
UV fazla FPS düşürüyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Macun yeniledikten sonra yapılabiliyorsa UV ve sonrasında tuning yaparsan çok güzel sonuçlar elde edersin bence.
UV fazla FPS düşürüyor.
Bilmiyorum ki, bir arkadaş atmıştı undervolt diye ben de yaptım.Bu UV değil ki? Underclock yapılmış işlemciye.
Bilmiyorum ki, bir arkadaş atmıştı undervolt diye ben de yaptım.
Hatta underclock bile değil, işlemciye Power limit koyup sıcaklık düşürüyor sadece.
Attığın videodaki adam buradan bakıp yapmış zaten.
Yaptıktan sonra frekans 3 GHz voltaj 33 civarı olmustu.
Video bana ait, bu UV değilse hala 12. nesilde UV yapamıyoruz o zaman?
Şu an limitli de olsa cihazım FPS ve sıcaklıklar tatmin ediyor, sadece GPU ağırlıklı oyunlarda kayıt açınca takılma sorunu oluyor. Kayıtı kapattığımda çok daha azalsa da 10 dakika da bir gene 1 saniye bile sürmeyen bir takılma oluyor. Tek sorunum bu su an, sadece GPU ağırlıklı oyunlarda yaşıyorum niyeyse.L,imit kaldırman gerekiyor limit koyman değil.
Evet yapılmıyor maalesef, belki BIOS üzerinden yapabilirsin ama çok düşük bir ihtimal o da.
Şu an limitli de olsa cihazım FPS ve sıcaklıklar tatmin ediyor, sadece GPU ağırlıklı oyunlarda kayıt açınca takılma sorunu oluyor. Kayıtı kapattığımda çok daha azalsa da 10 dakika da bir gene 1 saniye bile sürmeyen bir takılma oluyor. Tek sorunum bu su an, sadece GPU ağırlıklı oyunlarda yaşıyorum niyeyse.
Buyrun. Bu ayarlar işlemciye kalıcı olmuyor değil mi? Bir sorun olursa kalmasın işlemci öyle.Mesajı yeniledim hocam, tekrar bakabilir misiniz?
Buyurun. Bu ayarlar işlemciye kalıcı olmuyor değil mi? Bir sorun olursa kalmasın işlemci öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.