Acer Nitro 5 AN515 58 50fk 97 dereceyi görüyor

David22

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar durum bu. Bilgisayarı ilk aldığımda da böyleydi ancak fark etmemiştim durumu. Laptop diye normal olduğunu düşündüm ama sanırım değil. Ne yapılabilir bendeki model DDR5 olan model. Macun mu değiştirsem ne yapsam fikir var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-11 012951.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-11 012951.png
    88,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
90 civarı normal de 97 biraz fazla gibi. Performans düşüşü oluyor mu oyunlarda? MSI Afterburner ile de aynı değerleri alıyor musunuz?

Afterburner ile denemedim. Oyunlarda fps aynı çok bi düşüş fark etmiyorum. Ayarlar high ve ultra.

Macun ve fan bakımı yaptırabilirsiniz. Belki dolmuştur. Temizlemeye götürene kadar laptobu yük altına sokmayin. Oyun oynayacağız zaman güç yönetimini açın yüzde 100 den yüzde 70 lere falan çekin. Güç düşürünce daha az watt tüketir ve daha az ısınır işlemci. Oyunlarda fazla FPS düşüşü yaşatmaz yüzde 70 e çekmek.

Arkadaşlar durum bu. Bilgisayarı ilk aldığımda da böyleydi ancak fark etmemiştim durumu. Laptop diye normal olduğunu düşündüm ama sanırım değil. Ne yapılabilir bendeki model DDR5 olan model. Macun mu değiştirsem ne yapsam fikir var mı?
PTM7950 uygulayınca cihaz oldukça iyi oluyor.

Örnek;
1736579274765.png

Bana kalırsa önemli olan ortalama değerler, aniden tüm güçte çalışınca mesela bir şeyi açarken sıcaklık firlayabilir sonra düşebilir buna fanlar bir şey yapamaz ki.

Ortalama değerlere bakabilirsen daha iyi olacaktır. Ben hwinfo64 kullanıyorum orada ortalama değerler görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı