Acer Nitro 5 AN515-58-50fk alınır mı?

Hocam memnun musun bende alacağım şimdi bir de bana da bir 8 GB RAM lazım en uygunu hangisi 850 belki 900 bütçe var.
hocam pc 10 numara açmadığı oyun yok ortalama 80 ile 200 fps arasında fps alıyorum oyunlarda 8gb ram olmasına rağmen, ama yinede şuanda 8gb ram daha sipariş ettim 8gb yetiyor gibi olsa da pcyi yormamak lazım direkt 16 almak daha mantıklı ancak bütçe meselesi

Hocam PC 10 numara açmadığı oyun yok ortalama 80 ile 200 FPS arasında FPS alıyorum oyunlarda 8 GB RAM olmasına rağmen, ama yine de şu anda 8 GB RAM daha sipariş ettim 8 GB yetiyor gibi olsa da PC'yi yormamak lazım direkt 16 almak daha mantıklı ancak bütçe meselesi.

Hocam PC çok ses çıkarıyor mu fandan dolayı bir de ekranından memnun musunuz?

Hocam PC çok ses çıkarıyor mu fandan dolayı bir de ekranından memnun musunuz?
Ekran bence gayet yeterli büyüklükte 144hz zaten mat fazla yansıma yapmıyor gayet canlı görünüyor. Ben genelde kucağıma alıp oynuyorum fanlar atta olduğundan bacağımı yakıyor altına ufak bi soğutucum vardı onu koyuyorum ısı gelmiyor fan sesi olarak da rahatsız etmiyor uygulaması var ordan oto moda alınca ortama 4-5 bin devir arasında çalışıyor yükteyken, max moda alınca suriyeden duyuluyor :) ama onu pek kullanmıyorum kış olduğu için fazla ısınmıyor zaten şimdilik

Ekran bence gayet yeterli büyüklükte 144Hz zaten mat fazla yansıma yapmıyor gayet canlı görünüyor. Ben genelde kucağıma alıp oynuyorum fanlar atta olduğundan bacağımı yakıyor altına ufak bir soğutucum vardı onu koyuyorum ısı gelmiyor fan sesi olarak da rahatsız etmiyor uygulaması var oradan oto moda alınca ortama 4-5 bin devir arasında çalışıyor yükteyken, Max moda alınca Suriye'den duyuluyor :) ama onu pek kullanmıyorum kış olduğu için fazla ısınmıyor zaten şimdilik.

Amazon'dan sipariş ettim zaten bende hocam perşembe elimde olacak inşallah. O kadar güvenmiyordum PC'ye ama içimi ferahlattın.

Herkese selamlar. Ben de biraz önce Amazon üzerinden bu ürünü satın aldım. Aslında şüphelerim vardı ama buraya yazılanlar içimi rahatlattı açıkçası. Bilgisayarla birlikte 8 gb ram daha alıp taksam ürünün garantisi bozulur mu acaba ?

Herkese selamlar. Ben de biraz önce Amazon üzerinden bu ürünü satın aldım. Aslında şüphelerim vardı ama buraya yazılanlar içimi rahatlattı açıkçası. Bilgisayarla birlikte 8 gb ram daha alıp taksam ürünün garantisi bozulur mu acaba ?
Yok anakarta zarar vermediğin sürece ssd ve ram yükseltmesi yapabilirsin hatta ben yeni ssd ve ram aldım gelince takacağım

Normal de bozulmamasi gerekiyor ama daha emin olan arkadaslar vardir. Ben de bugun siparis verdim bu urunden 8gb ram oldugunu gozden kacirmisim , ddr5 ram in mac mhz oldugunu arastirirken bu konuya rastladim :) bu fiyata gayet mantikli 4050 li laptop

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı