xerxer
Megapat
Aynen. Nitro sense kurunca gördüm bendeGüncelleme mux switch bulunuyor.
Aynen. Nitro sense kurunca gördüm bendeGüncelleme mux switch bulunuyor.
Bu yazınızın bir dayanağı var mı? Geçtiğimiz yıl arkadaşa aldığımız Acer bilgisayara RAM takviyesi yapacaktık, Acer'ı aradığımızda kendileri dışında yapılan müdahalede garanti dışı kalacağını belirttiler bize.
sıcaklık değerleri nasıl sende test ettin mi ?Aynen. Nitro sense kurunca gördüm bende.
Normal biraderde abra var ondan 7 derece daha azsıcaklık değerleri nasıl sende test ettin mi ?
Ben stand almama rağmen hala CS2 de 90 derece üstünü görüyorum ve fps drop u yaşıyorumNormal biraderde abra var ondan 7 derece daha az
Win 11 home kur w10 da sürücü yüklemezLisans alıcam 10 mu 11 mi alayım. Kimisi 11 proda soeun cikartiyor home alın falan demiş. Bu arada win 11i sevmiyorum. Sen hangisini kurdun?
Hocam mux var. Aynı laptop var bende aynısı, benimde 92 oluyor ama aniden çıkıyor sonra 80-85 arası sabitleniyor. Senin de öyle olması lazım, fanlar oto da kalsın mux açık kalsın turbo boost kapatma cs 2 de en az 100 fps düşük verir.mux açıp vysnc aç belki biraz düşer dene bi onun haricinde laptop için 85-90 arası ideal yine cs 2 işlemci sömürüyor bayaBen stand almama rağmen hala CS2 de 90 derece üstünü görüyorum ve fps drop u yaşıyorum
laptopu değiştirdim bu sorun için, şuan CS2 de 70-75 arası geziyor 80 dereceyi görmüyor bileWin 11 home kur w10 da sürücü yüklemez
Hocam mux var. Aynı laptop var bende aynısı, benimde 92 oluyor ama aniden çıkıyor sonra 80-85 arası sabitleniyor. Senin de öyle olması lazım, fanlar oto da kalsın mux açık kalsın turbo boost kapatma cs 2 de en az 100 fps düşük verir.mux açıp vysnc aç belki biraz düşer dene bi onun haricinde laptop için 85-90 arası ideal yine cs 2 işlemci sömürüyor baya
Benim 85 vallalaptopu değiştirdim bu sorun için, şuan CS2 de 70-75 arası geziyor 80 dereceyi görmüyor bile
ben trendyol dan almıştım ürünü onu iade ettim. 1TB versiyonunu amazondan satın aldım.Benim 85 valla![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.