Acer Nitro 5 AN515-58 için RAM ve SSD Önerisi

• Konuyu başlatan Lettey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 10.009

Kalite olarak bu da iyidir:

Bunlara ek olarak şu ürün alınabilir mi? Güvenilir diyebilir miyiz? Ve keza bunların içinde alım olarak bir sıralama yapabilir misiniz müsaitseniz? Örneğin;
1.
2.
... şeklinde devam edecek şekilde. Şimdiden, yine ve yeniden teşekkür ediyorum. 😊

Bir de şöyle bir şey gördüm, ne kadar mantıklı ve alınabilir yine sormak istedim.

Son düzenleme:
Alınabılır hocam, liste yapsam şöyle olurdu muhtemelen kalite olarak.
970 EVO Plus.
P5 Plus, fakat PCI-e 4.0 olduğu için performans anlamında daha uzun omürlü olur bir süre sonra baska cıhaza takacaksanız.
CS3030.
Exceria G2.
A2000. yanlışım varsa bakan birileri düzeltebilir, hatırladığım kadarıyla sıraladım.

Son düzenleme:
Tekrardan teşekkür ediyorum @Artoria Pendragon hocam, benim bilgisayarı tamamen zaten siz oluşturdunuz, harikasınız, ahaha. Mutlaka bu SSD'lere göz gezdireceğim. Özellikle P5 Plus beni baya kendine çekti. Fiyat olarak hepsi benzer, 1500 bandına yakınlar. Başka birileri daha göz gezdirip listeyi onaylarsa laptop elime ulaştıktan satın almayı gerçekleştirebilirim.

@Artoria Pendragon hocam merhaba tekrardan, şu an SanDisk Pro Extreme 1TB indirimde Amazon'da fakat bilemedim ben uygun olur mu diye.

Prime Üyeleri için günün fırsatı: SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe 3D SSD 3400 MB/s Okuma 2800 MB/s Yazma, Siyah - SDSSDXPM2-1T00-G25 https://www.amazon.com.tr/dp/B07BSV7R67/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_9GNG20HZCK9XV7PBT5VJ
1TB, 1600 TL.

Veya bu ürün yerine Crucial C5 Plus alacağım. Laptopumun 2. slotunun desteklediği hızı da bilmiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?

***2 dk. içinde fiyatı 1900'e çıktı. Benim şansım... 😅

Son düzenleme:
@Artoria Pendragon hocam, CPU Z üzerinden RAM'e bakınca böyle çıkıyor. Tam olarak aynısını nereden sipariş edebilirim rahatlıkla? Link ile yazabilir misiniz?
1665510377841.png

Bunu almanızı öneririm hocam, Samsung'ların satılanları genelde çıkma veya pahalı oluyor, bigboy RAM'ler direkt Samsung çip kullanıyor ve siteninde ömür boyu garantisi var.

Bunu almanızı öneririm hocam, Samsung'ların satılanları genelde çıkma veya pahalı oluyor, bigboy RAM'ler direkt Samsung çip kullanıyor ve siteninde ömür boyu garantisi var.

Arkadasin RAM'i Dual rank ve yanina kendi gibi Dual rank bir stick almak daha mantikli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı