Acer Nitro 5 AN515 vs ASUS TUF A15

Bütçe
30000
Bu bilgisayarın kodunu internete yazınca GarajOnline satıcı olan yerler dışında hiçbir yerde göremiyorum Acer'in web sitesi de dahil tuhafıma gitti biraz.

Daha fazla uzatmadan almak istiyorum artık son kez sizden tavsiye almak istiyorum. @Artoria Pendragon @Astiva @Blackbeard @Uton
ASUS'un 2 modeli var her ne kadar ısınma sorunu var deseler de bu fiyat bandında bulabildiklerim bunlar birinde USB 3.0 portu olmaması düşündürdü onlar:
ASUS: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-hbcv00002gidw2

ASUS USB 3.0 olan: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-hbcv000022cjtt

Bunlar haricinde şu laptop çok hoşuma gitti ama DDR4 ve işlemcinin bir nesil eski olması düşündürdü fakat ekran ve soğutma performansı gerçekten iyi siz de belirtmiştiniz satıcı teknorya ama bu üründe sıkıntı yaşayan olmamış:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunlardan bağımsız teknorya satıcısından:
Bu ürünü aldım ve ürün arızalı geldi güvenlik bandının üzerine başka bant yapıştırılmıştı iade ettim ve Ryzen 7 6800'lü Acer'leri satan tek firma bu maalesef Intel model olanlarını satan var ama onlarda da fiyat yüksek ve DDR4 RAM barındırıyor biraz uzun oldu ama doğru seçimi yapmak önemli.

Legion modeli TUF'tan daha üst seviye hocam. YouTube'dan bir videosu varsa izle beğenirsen onu al derim.
 
3070 nitro yerine stabil olduğunu düşündüğün Lenovo 3060 daha mı mantıklı, akıl almak için soruyorum. Performans olarak farkı yetmez mi?


 
Lenovo'yu tam alıyordum ki adaptörünü gördüm ve ben genelde sırtımda taşıyorum hocalarımızın önerdiği 3070i alacağım garajonlinre sitesinde 30.5k gibi bir fiyata satılıyor.
 

bu bilgisayarın ekran kartının watt'ı ve ramlerin DDR falan biliyor musunuz?
 

Bu bilgisayarın ekran kartının Watt'ı ve RAM'lerin DDR falan biliyor musunuz?

140 watt, DDR4.
 
4050 3070'e yetişemez hocam, 3060'a yetişebiliyor. Daha o model hakkında da kesin bilgi yok TDP'si vs hakkında.
 

Geri
Yukarı