Acer Nitro 5 AN517-42 iade edilir mi?

Hocam i5 13500H'li oyuncu laptopum CS:GO Low ayarlarda 130 ortalama FPS veriyordu YouTube testlerde i5 11. nesil cihazlar bile 200-300 verirken. İade istedim cihazda sorun yok dediler sonra THH'ye şikayet ettim sonuç bekliyorum. Laptop 2 aydır mağazada bekliyor sen beni düşün nasıl bir sinir krizi içerisindeyim. 😕

Gerçekten çok stresli süreç ya. İlk kez bu paraları ödedim bir laptopa ben de. Bundan önceki PC'm YouTube'da falan kasıyordu öyle söyleyeyim :D siz de umarım istediğiniz gibi sonuçlandırırsınız sürecinizi hocam.

Gerçekten çok stresli süreç ya. İlk kez bu paraları ödedim bir laptopa ben de. Bundan önceki PC'm YouTube'da falan kasıyordu öyle söyleyeyim :D siz de umarım istediğiniz gibi sonuçlandırırsınız sürecinizi hocam.
Sağolum hocam. Sizin sıcaklıklar çok normal. Sıkınti yok yani.

Bu havalarda dereceler normal.

Gereksiz endişelenmeyin 86 87 işlemci ekran kartı sıcaklaığı Acer laptoplarda ve diğer laptoplarda normal değerler.

Hocam benimkisi normal olabilir ama arkadaşımın laptopu ile fiyatları aynı şu an sizce de o laptop daha mantıklı değil mi siz olsanız hangi laptopu alırdınız?

FPS konusunda 4060 ile DLSS 3.0 açıyor olabilir bu da senin laptopundan tabii ki de daha çok FPS almasına olanak tanır.
Laptoplarda genel olarak 94-95 derecelere kadar normal sayılır üstü problemdir 87 derece güzel bir değer ileride soğutucu ile problemi çözersiniz.

Birebir aynı ayarları söyleyip denemesini istemiştim ama belki atlamıştır bir yeri. Yarın laptopları yan yana getirip aynı ortamda aynı ayarlarda deneyeceğiz bakalım. Verdiğiniz akıl ve tavsiyeler için çok teşekkürler hocam içime bir nebze de olsa su serptiniz :)

Hocam benimkisi normal olabilir ama arkadaşımın laptopu ile fiyatları aynı şu an sizce de o laptop daha mantıklı değil mi siz olsanız hangi laptopu alırdınız?
Victusların genelde hep panelleri iyi olur ek olarak 4060 ile gelen DLSS3'ten dolayı ben Victus alırdım. Fakat Acerinde gideri var tabiki.

Birebir aynı ayarları söyleyip denemesini istemiştim ama belki atlamıştır bir yeri. Yarın laptopları yan yana getirip aynı ortamda aynı ayarlarda deneyeceğiz bakalım. Verdiğiniz akıl ve tavsiyeler için çok teşekkürler hocam içime bir nebze de olsa su serptiniz :)
4060 ile 3070Tİ arasındaki güç farkından pek emin değilim internetten testlere bakabilirsiniz. Benim bir değer söylemem doğru olmaz ama DLSS3.0 ve Frame gen. kullanılırsa 4060 Fps'i gerçekten yüksek olur.

Senin degerlerde gayet normal bu arada. O işlemciyi soğutmak kolay değil. Arkadaşının oynadığı ortamla senin ortamın aynı olmadiğından sicaklik degisebilir.

Hocam fiyatları kafa kafaya olduğundan dolayı içim rahat etmiyor. Çocuk 60 küsurlerde seyrediyor işlemcim diyor benimkisi 80 üstü :D ikimizin de Turbo Boost'u kapalı bu arada.

Victus'ların genelde hep panelleri iyi olur ek olarak 4060 ile gelen DLSS3'ten dolayı ben Victus alırdım. Fakat Acer'inde gideri var tabii ki.

4060 ile 3070 Ti arasındaki güç farkından pek emin değilim internetten testlere bakabilirsiniz. Benim bir değer söylemem doğru olmaz ama DLSS3.0 ve frame gen. Kullanılırsa 4060 FPS'i gerçekten yüksek olur.

Sanki bu bütçelere çıkmışken yeni nesil bir kart almak daha mantıklı gibi ya. Duruma göre iade edeceğim gibi bakalım.

Hocam fiyatları kafa kafaya olduğundan dolayı içim rahat etmiyor. Çocuk 60 küsurlerde seyrediyor işlemcim diyor benimkisi 80 üstü :D ikimizin de Turbo Boost'u kapalı bu arada.
Acer laptop kullanan biri olarak içini rahatlatması adına şunları diyeyim İ5 12500H işlemcim turbo boost açık halde 92 derecenin altına düşmezdi oyun farketmeksizin şuan da bir adet soğutucu aldım yine aynı şekilde oyun fark etmeksizin turbo boost açık şekilde 78-80 derecelerde oynuyorum. Acerlerde bu durumun genel olduğunu düşünüyorum. Birde victusların soğutması daha iyi ama dediğim gibi sorun çıkarmaz sizin değerleriniz.

Acer laptop kullanan biri olarak içini rahatlatması adına şunları diyeyim i5 12500H işlemcim Turbo Boost açık halde 92 derecenin altına düşmezdi oyun fark etmeksizin şu an da bir adet soğutucu aldım yine aynı şekilde oyun fark etmeksizin Turbo Boost açık şekilde 78-80 derecelerde oynuyorum. Acer'lerde bu durumun genel olduğunu düşünüyorum. Bir de Victus'ların soğutması daha iyi ama dediğim gibi sorun çıkarmaz sizin değerleriniz.

Anladım hocam. Sanırım benim değerlerim normal ama Acer'ler ekstra fazla ısınıyor diğer laptoplara göre. Sanki iade edip HP almak daha mantıklı gibi ama iade sürecindeyken ona zam gelirse ne yaparım bilmiyorum :D çok aradayım gerçekten.

Acer laptop kullanan biri olarak içini rahatlatması adına şunları diyeyim i5 12500H işlemcim Turbo Boost açık halde 92 derecenin altına düşmezdi oyun fark etmeksizin şu an da bir adet soğutucu aldım yine aynı şekilde oyun fark etmeksizin Turbo Boost açık şekilde 78-80 derecelerde oynuyorum. Acer'lerde bu durumun genel olduğunu düşünüyorum. Bir de Victus'ların soğutması daha iyi ama dediğim gibi sorun çıkarmaz sizin değerleriniz.

Bir de benim Turbo Boost kapalı 86 derecelere kadar çıkıyor. En iyisi Turbo Boost'u açayım öyle deneyeyim o şekilde daha sağlıklı olur değerleri görmek için sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı