İnceleme Acer Nitro 5 AN517-42-R8TD

BIOS guncelledin mi?

Hala devam ediyorsa tekrar windows kurun. Nvida suruclerinin 2-3 ay onceki surucusunu kurun.

Hala devam ediyorsa tekrar windows kurun. Nvida suruclerinin 2-3 ay onceki surucusunu kurun. Driver pack gibi programlar kullanmayin. Windows orjinal olsun.
Korkuyordum donanımsal diye yazılımsal olması içimi rahatlattı dediğiniz gibi bir deneyeyim olur belki

Bu sorun çok yaşanıyor. Arka plan uygulamaları ya da overlay uygulamalarından kaynaklı. Temiz bir format sonrası hiçbir ek uygulama yüklemeden sorun yaşadığınız oyunu deneyin. Eğer ki sorun yaşanıyorsa ummadık başka sorunlar var demektir. Sorun yaşanmazsa kullandığınız uygulamaları teker teker kurun her kurduğunuz uygulamadan sonra oyunu deneyin. Elbet kullandığınız uygulamalardan biri bunu belli edecektir.

Acer nitro almadan once youtube da videosuna denk gelmistim servise gonderip Anakart degistikten sonra duzeldigini belirtmis yorumlarda.

Acer Nitro almadan once YouTube'da videosuna denk gelmistim servise gonderip Anakart degistikten sonra duzeldigini belirtmis yorumlarda.

İlk defa böyle bir durum duyuyorum. Normalde donanımla bağdaştırılacak bir durum gibi görünmüyor. Donanımsal sorunlarda oyunlarda siyah ekrana gidip gelme olduğunda oyunu direkt olarak çökertir. Masaüstüne gitme durumları ise çoğunlukla overwolf dediğimiz uygulamanın eklentileri gibi eklentiler yüzünden oluyordu.

Sosyal Nitro serisi problemleriyle dolu biraz bakarsaniz gorursunuz.

Aslında başka oyunları deneyeyim dedim sorun diğer oyunlarda var mı diye, AC Valhalla oynadım. Sorun çıkmadı RDR ile Witcher da oluyor genellikle diğer oyunlarda bakacağım.

Acer Nitro almadan once YouTube'da videosuna denk gelmistim servise gonderip anakart degistikten sonra duzeldigini belirtmis yorumlarda.

Anakartlık bir sorun olsaydı servis söylerdi donanımsal bir hatanız yok diyor.

Hocam ben bu PC'yi alırken ekran kartının çok güçlü olmasından dolayı aldım, ama bakıyorum 4070 Mobile DLSS 3 ile çok yüksek FPS alıyor 2 katına etki ediyor bazen diyorum 40 serisimi alsaydım bazen de diyorum hamda 4060'dan çok güçlü 4070 le kafa kafaya veriyor. DLSS 2'de biraz yardımcı olur her türlü her oyunu oynarız diyorum sağlam PC bir de şu sorunu çözdük mü bitti iş. Büyük ihtimal arka plan uygulamaları gene çözemedim servise verdim RDR ve Witcher da oluyor ekran siyah olup geri gelmesi diğer oyunlarda hiç rastlamadım umarım servis çözer.

Rica ederim sonucu konu olarak acin bakalim veya buraya yazın.
Hocam bugun bişey keşfettim adaptörü kablosunu tam takmamışım sürekli çıkıyordu oynuyordu bende adam gibi takamamışım belkide ondan kaynaklı olabilir yarın deneyeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…