İnceleme Acer Nitro 5 AN517-42-R8TD

Oyundan Chrome'a ya da masaüstüne dönerken olan durumdan bahsediyorsanız bu durum oyunun frame olarak çalışmamasından kaynaklı. Oyunu çerçeveli tam ekran yaparsanız geçişlerde ekran kapanıp gelmesi gibi bir durum olmaz. Farklı bir durumdan bahsediyorsanız yazılımsal bir sorununuz olabilir.

Hocam, tek ram varken böyle olmuyor, cift ram takılı iken böyle, sorun oluyor. En alttaki bendeki mevcut ram, üsteki ise yeni aldığım ram, sizce uyumsuzluk gibi bir sorun olabilir mi?

Paylaştığınız görsellerdeki ürünlerin modelleri birebir uymuyor gibi. CPU-Z uygulamasında SPD sekmesinde bulunan RAM bilgilerini paylaşabilir misiniz? Epeyde model kıyaslaması yaptığımda görsellerdeki modellerle kıyaslamadaki özelliklerde birbirine uymuyor gibi görünüyor.

Hocam, aldığım ram uyumsuz olunca geri çıkarmak durumunda kaldım. Aldığımı iade edicem. bendeki ram'in aynısını bulabilir misiniz bana?

Son düzenleme:
Hocam, aldığım RAM uyumsuz olunca geri çıkarmak durumunda kaldım. Aldığımı iade edeceğim. Bendeki RAM'in aynısını bulabilir misiniz bana?

MEBSA kod adıyla birebir aynı görünen RAM bu var. Eğer ki orijinalse birebir çıkması gerekiyor. Sizin normalde sisteminizden çıkan MEBSA kodlu. Almış olduğunuz ise AEBSA görünüyor.

Hocam, birebir aynı değil mi; 2. Ram alışım bu Aynı şey olur diye çekinmiyo değilim

Hocam, birebir aynı değil mi; 2. RAM alışım bu Aynı şey olur diye çekinmiyor değilim

Eğer ki orijinalse sorun olacağını sanmıyorum. Yine de orijinal ürün gelmesine rağmen benzer bir sorun yaşarsanız laptopunuzda başka bir sorunun olma ihtimali ortaya çıkar.

Eğer ki orijinalse sorun olacağını sanmıyorum. Yine de orijinal ürün gelmesine rağmen benzer bir sorun yaşarsanız laptopunuzda başka bir sorunun olma ihtimali ortaya çıkar.
Hocam kusura bakma çok soru sordum, orijinalden kastınız nedir fotodaki gibi değilse mi yoksa benzer bir ürün koyması mı?

Hocam kusura bakma çok soru sordum, orijinalden kastınız nedir fotodaki gibi değilse mi yoksa benzer bir ürün koyması mı?

Piyasada çok fazla çakma RAM var. Özellikle SK Hynix RAM'lerinde çok fazla çakma çıkıyor. CPU-Z uygulamasında SPD sekmesinde özelliklerini inceleyince belli oluyor bu. Bu sebeple orijinale denk gelip gelmemenizde önemli bir mevzu. Görseldeki ile aynı gelmesi önemli değil. Birebir kopya çok çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…