Acer Nitro 5 AN517-55-5663 alınır mı?

Bu cihazın ekran tepkime süresini bilen var mıdır arkadaşlar?

Acer Nitro 5 AN517-55-5663​

15.6 inç modelinin incelemesi var gecikmesi 17.6 ms, bunun da farklı olduğunu düşünmüyorum. Toplam sistem gecikmeside CS:GO'da 38ms ölçülmüş, iyi değil ama en kötüsüde değil.

başka bir yerde 20 ms den fazla olduğunu söylediler ama kesin olarak nasıl öğrenecez ben anlamadım bu işi kararsız kaldım açıkçası

Başka bir yerde 20 msden fazla olduğunu söylediler ama kesin olarak nasıl öğreneceğiz ben anlamadım bu işi kararsız kaldım açıkçası

Yazdığım değer 15.6 inç model (12700H RTX 3060) için kesin, bunda da aynı ekranın kullanıldığını varsayarsak aynı değerlerin çıkacağını düşünüyorum. Bahsettiğim test bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@mayhemxx hocam bu giris-orta seviye cihazlarin zaten GtG(ms) degerleri yuksek olur. Iki ms cesidi var firmalarin 3ms vs diye bahsettigi deger dusuk olan bir de yuksek olan deger var o 10-20 falan oluyor iste.
Monitorlerde de durum boyle 1ms dusuk olan oluyor(mbrt) ama asil 4ms GtG oluyor.
Acer'da da durum oyle 3ms dedikleri dusuk olan ms, yuksek olan 20 civaridir. Laptoplarda sorun olmaz alabilirsiniz, fark etmezseniz bile. Pskilojik olarak olursa bilmem ama ben Apex oynamistim yag gibi akiyor 8-10 kill aldim her Mac oynadigim sure boyunca. Konsolcuydum ondan olabilir ama yag gibi akmasinin sebebi.

Dusuk ms dedigim: Mbrt degeri.
Yuksek dedigim: GtG degeri.
Firmalarin One cikardigi mbrt degeri oluyor.

@mayhemxx hocam bu giris-orta seviye cihazlarin zaten GtG(ms) degerleri yuksek olur. Iki ms cesidi var firmalarin 3ms vs diye bahsettigi deger dusuk olan bir de yuksek olan deger var o 10-20 falan oluyor iste.
Monitorlerde de durum boyle 1ms dusuk olan oluyor(mbrt) ama asil 4ms GtG oluyor.
Acer'da da durum oyle 3ms dedikleri dusuk olan ms, yuksek olan 20 civaridir. Laptoplarda sorun olmaz alabilirsiniz, fark etmezseniz bile. Pskilojik olarak olursa bilmem ama ben Apex oynamistim yag gibi akiyor 8-10 kill aldim her Mac oynadigim sure boyunca. Konsolcuydum ondan olabilir ama yag gibi akmasinin sebebi.

Dusuk ms dedigim: Mbrt degeri.
Yuksek dedigim: GtG degeri.
Firmalarin One cikardigi mbrt degeri oluyor.

Ölçüm btw ve GtG tekniğiyle oluyor genelde, btw daha yavaş olan bir tekniktir ve laptop panellerinde yapılan tepki süresi genelde bu değerle yapılır, görülen 25 ms btw değerindedir yani. GtG daha hızlı bir ölçüm tekniği ve daha düşük tepki sürüleri gösterir, genelde GtG değerini belirtir belirten üreticiler.

@Artoria Pendragon hocam o zaman Acer 3ms GtG mi? Forumda aglayan biri vardi aglamasin o zaman o kisi :D 3ms GtG bayağı iyi deger. Asil onemlisi GtG cunku.

Sitesinde 3 ms olarak gosteriyor cunku.

3 ms diye belirtilen modelleri öyle fakat belirtilmeyen modelleri var, onlarda daha yüksektir. O arkadaşı kendi konusunda yeterince görmmüştük zaten.

@mayhemxx hocam cihazı aldınız mı ?
Önce aldım sonra fiyat değişince iade edin dediler. Ettim düşük fiyattan sipariş geçtim, onuda amazon gönderirken sıkıntı olmuş otomatik iade aldılar. Ama fiyat sözü verdiler. İyice yılan hikayesine döndü benim iş. Birde bu tepkime süresini felan duyunca kararsız kaldım. Asus tuf var hepsiburada da kampanyada ama 15.6" ben 17.3" istiyordum çok küçük geliyor çünkü masaüstü kullanıyordum uzun süredir 27" lik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı