Acer Nitro 5 AN517-55-5663 alınır mı?

Sadece tepkime süresi için vazgeçmek saçma olur fark etmeniz çok zor ayrıca ASUS TUF serisi de çok iyi değil, fark varsa bile çok düşüktür. 17.3 ile 15.6 arasında oyun deneyimi çok farklı bence 15.6 inç oyun için çok yetersiz.

Anladım.o cihazın tepkime süresi bende araştırdım da bulamadım. Hayırlısı olsun benim tercihim acerden yana olurdu

Hocam kullandıysanız cihazdan memnun musunuz, acerlerde kronik denilen aşırı ısınma var mı?

İşlemci olarak daha iyi değil, saf performans olarak Nitro'daki GPU daha iyi olsa da DLSS 3 ile TUF geçebilir. Ek olarak çok daha uzun pil ömrü ve pd desteği var.

i5 12500H, tekli cekirdekte dayagi atiyor 7735HS ve 6800H'a. Oyun performansinda onde yani. Çoklu cekirdekte, 6800H geciyor ama. 7735HS ile de aynilar 500 puan vardi sanirim. Doğru mudur hocam, testlerde ben böyle gormüstum.

Bu arada bilgi almak amaciyla yazdim yanlış anlamayin Ege hocam.

Son düzenleme:
İşlemci olarak daha iyi değil, saf performans olarak Nitro'daki GPU daha iyi olsa da DLSS 3 ile TUF geçebilir. Ek olarak çok daha uzun pil ömrü ve pd desteği var.
ben de asusu aldım ama bu pcyi görünce moralim bozuldu o yüzden sormak istedim.

Genel olarak verdikleri skorlar yaklaşık.
ben de asusu aldım ama bu pcyi görünce moralim bozuldu o yüzden sormak istedim.
Boşuna üzülmenize gerek yok.

ASUS'ta 8 GB RAM vardı sizce 8 daha ben alıp 16 mı yapayım yoksa 8'i çıkartıp 16+16 mı yapayım. 8 GB RAM 600 TL, 16+16 RAM 2.5k

Fazla bütçen varsa ve uzun süreli kullanacaksan 32 yapabilirsin, bütçen fazla değilse 16 hâlâ yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…