Acer Nitro 5 AN517-55-5663 alınır mı?

Önce aldım sonra fiyat değişince iade edin dediler. Ettim düşük fiyattan sipariş geçtim, onu da Amazon gönderirken sıkıntı olmuş otomatik iade aldılar. Ama fiyat sözü verdiler. İyice yılan hikayesine döndü benim iş. Bir de bu tepkime süresini falan duyunca kararsız kaldım. ASUS TUF var Hepsiburada'da kampanyada ama 15.6" ben 17.3" istiyordum çok küçük geliyor çünkü masaüstü kullanıyordum uzun süredir 27"lik.

Sadece tepkime süresi için vazgeçmek saçma olur fark etmeniz çok zor ayrıca ASUS TUF serisi de çok iyi değil, fark varsa bile çok düşüktür. 17.3 ile 15.6 arasında oyun deneyimi çok farklı bence 15.6 inç oyun için çok yetersiz.
 
Önce aldım sonra fiyat değişince iade edin dediler. Ettim düşük fiyattan sipariş geçtim, onuda amazon gönderirken sıkıntı olmuş otomatik iade aldılar. Ama fiyat sözü verdiler. İyice yılan hikayesine döndü benim iş. Birde bu tepkime süresini felan duyunca kararsız kaldım. Asus tuf var hepsiburada da kampanyada ama 15.6" ben 17.3" istiyordum çok küçük geliyor çünkü masaüstü kullanıyordum uzun süredir 27" lik.
Anladım.o cihazın tepkime süresi bende araştırdım da bulamadım. Hayırlısı olsun benim tercihim acerden yana olurdu
 
İşlemci olarak daha iyi değil, saf performans olarak Nitro'daki GPU daha iyi olsa da DLSS 3 ile TUF geçebilir. Ek olarak çok daha uzun pil ömrü ve pd desteği var.

i5 12500H, tekli cekirdekte dayagi atiyor 7735HS ve 6800H'a. Oyun performansinda onde yani. Çoklu cekirdekte, 6800H geciyor ama. 7735HS ile de aynilar 500 puan vardi sanirim. Doğru mudur hocam, testlerde ben böyle gormüstum.

Bu arada bilgi almak amaciyla yazdim yanlış anlamayin Ege hocam.
 
Son düzenleme:
i5 12500H, tekli cekirdekte dayagi atiyor 7735HS ve 6800H'a. Oyun performansinda onde yani. Çoklu cekirdekte, 6800H geciyor ama. 7735HS ile de aynilar 500 puan vardi sanirim. Doğru mudur hocam, testlerde ben böyle gormüstum.

Bu arada bilgi almak amaciyla yazdim yanlış anlamayin Ege hocam.
Genel olarak verdikleri skorlar yaklaşık.
ben de asusu aldım ama bu pcyi görünce moralim bozuldu o yüzden sormak istedim.
Boşuna üzülmenize gerek yok.
 
ASUS'ta 8 GB RAM vardı sizce 8 daha ben alıp 16 mı yapayım yoksa 8'i çıkartıp 16+16 mı yapayım. 8 GB RAM 600 TL, 16+16 RAM 2.5k

Fazla bütçen varsa ve uzun süreli kullanacaksan 32 yapabilirsin, bütçen fazla değilse 16 hâlâ yeterli.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı