Acer Nitro 5 AN517-55 alınır mı?

Bütçe
50.000

Mar2b

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar! Bir süredir oyun oynamak için laptop bakıyordum ve karşıma böyle bir seçenek çıktı, sizce bu fiyata bu laptop değer mi? Bunun dışında ki önerilerinize de açığım.

Güzel bir cihaz ama o fiyata bence fazla. 40-45k bandında olmalıydı.

Amazon.com.tr

Bunu tavsiye ederim, işlemci ve gpu daha güncel.

Güzel bir cihaz ama o fiyata bence fazla. 40-45k bandında olmalıydı.

Amazon.com.tr

Bunu tavsiye ederim, işlemci ve gpu daha güncel.
öneriniz için çok teşekkür ederim hocam lakin lenovo'nun Loq serisinde anakart yanma gibi sorunlar oluyormuş o yüzden hiç tavsiye edilmiyormuş sanırım. diğer laptop alternatiflerine baktığımda ise ya malzeme ve ekran kalitesi kötü ya da kronik bir problemi var ya da 15.6" ve sadece 512gb ssd. paylaştığım laptop'ın fiyatı maalesef çok yüksek olsa da sanırım başka çare yok gibi.

öneriniz için çok teşekkür ederim hocam lakin lenovo'nun Loq serisinde anakart yanma gibi sorunlar oluyormuş o yüzden hiç tavsiye edilmiyormuş sanırım. diğer laptop alternatiflerine baktığımda ise ya malzeme ve ekran kalitesi kötü ya da kronik bir problemi var ya da 15.6" ve sadece 512gb ssd. paylaştığım laptop'ın fiyatı maalesef çok yüksek olsa da sanırım başka çare yok gibi.
Hocam loq'un bu serisinde anakart yanma sorunu yok. 512 ssd al olabilir ama 2. Slot boş, ilerleyen zamanlarda upgrade yapabilirsiniz.
Attığınız model de 15.6" olması lazım.

16" olarak bu var GameRaider FLUX GR16 FreeDos Gaming Laptop

Veya daha uygun model

n11'den Erazer Deputy 15 P1 MD62764 i5 210H 16 GB 1 TB SSD RTX5060 15.6" Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Hocam loq'un bu serisinde anakart yanma sorunu yok. 512 ssd al olabilir ama 2. Slot boş, ilerleyen zamanlarda upgrade yapabilirsiniz.
Attığınız model de 15.6" olması lazım.

16" olarak bu var GameRaider FLUX GR16 FreeDos Gaming Laptop

Veya daha uygun model

n11'den Erazer Deputy 15 P1 MD62764 i5 210H 16 GB 1 TB SSD RTX5060 15.6" Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
ilettiklerinizi listeme aldım hocam, değerlendireceğim, çok teşekkür ederim. bütçeyi biraz daha zorlarsam MSI KATANA 15 HX B14WGK-068XTR Intel Core i7 14650HX 16GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.6 bu da bana uygun gözüküyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı