Acer Nitro 5 CPU 0 GHz hatası

Arda Türker

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı dün aldım 2 inci el olarak oyunları yeni indirdim ve şimdi denedim 5 dk oyun oynayınca çok ısındı ve oyun donmaya başladı oyundan çıktım ve bilgisayar aşırı bir şekilde donmaya ve kasmaya başladı Görev Yöneticisi'ni açınca baktım 0.18 GHz CPU kullanıyor sonra bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi tekrar oyuna girince de yine aynı hatayı verdi sizce ne yapmalıyım.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarı dün aldım 2 inci el olarak oyunları yeni indirdim ve şimdi denedim 5 dk oyun oynayınca çok ısındı ve oyun donmaya başladı oyundan çıktım ve bilgisayar aşırı bir şekilde donmaya ve kasmaya başladı Görev Yöneticisi'ni açınca baktım 0.18 GHz CPU kullanıyor sonra bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi tekrar oyuna girince de yine aynı hatayı verdi sizce ne yapmalıyım.

Eki Görüntüle 2574831

Büyük ihtimalle cihazın içi toz dolu ve termal macunu yenilenmesi gerekiyor eğer garantisi yoksa açıp temizleyin, uğraşmak istemezseniz bir tanıdığınız bilgisayarcı işinizi görecektir.

Büyük ihtimalle cihazın içi toz dolu ve termal macunu yenilenmesi gerekiyor eğer garantisi yoksa açıp temizleyin, uğraşmak istemezseniz bir tanıdığınız bilgisayarcı işinizi görecektir.

Yukarıda söylemiştim ikinci el aldım diye adam bana bakım 1 ay önce yapıldı tek bir toz bile yoktu falan dedi ne kadar doğru bilmiyorum bu kronik bir sorun mu eğer kronikse iade edeyim laptopu

Yukarıda söylemiştim ikinci el aldım diye adam bana bakım 1 ay önce yapıldı tek bir toz bile yoktu falan dedi ne kadar doğru bilmiyorum bu kronik bir sorun mu eğer kronikse iade edeyim laptopu.

Normal şartlarda asla böyle bir şey olmaması gerekiyor tabii Acer Nitro 5'te genel açıdan temiz bir cihaz değil kullanmıştım ısınma problemleri biraz fazla bir cihaz abartı derecelere çıktığınıda hatırlıyorum.

Arkadaşım sormuştu çok ısınıyor ne yapmalıyım diye Valorant ana ekranında 100 derece gördüğünü hatırlıyorum, temizledik içini Thermal Grizzly kyronaut sürdüm 70e kadar falan düştü ki yine fazla.

Normal şartlarda asla böyle bir şey olmaması gerekiyor tabii Acer Nitro 5'te genel açıdan temiz bir cihaz değil kullanmıştım ısınma problemleri biraz fazla bir cihaz abartı derecelere çıktığınıda hatırlıyorum.

Arkadaşım sormuştu çok ısınıyor ne yapmalıyım diye Valorant ana ekranında 100 derece gördüğünü hatırlıyorum, temizledik içini Thermal Grizzly kyronaut sürdüm 70e kadar falan düştü ki yine fazla.
peki ne yapmamı önerirsiniz iade etme şansım var sizce iademi edeyim yoksa içini mi temizleteyim

Aldığınız kişiye durumu izah edin ve çözüm bulmasını isteyin ya da iade etmek istediğinizi söyleyin.

Tamamdır teşekkür ederim bunu iade edince tekrar 2 inci el laptop alacağım başka birinden önerdiğiniz bir laptop markası var mı? ( bu kullandığım laptopu 18 bin TL'ye aldım )

Eğer esnaf ise kendi temizlik + macun yenilemeyi tekrardan gözünüzün önünde yapıp orada bir oyuna giriş sağlasın eğer hata yine oluşursa iade etmek istediğinizi söyleyin (ben olsam böyle yapardım)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı