Acer Nitro 5 CPU 0 GHz hatası

Bütçe sınırınız ne kadar ona göre güzel bir öneri yapayım.

Bütçem 20000 TL ve olduğum şehirde fazla bilgisayar satan yok Elazığ da yaşıyorum

Bütçe sınırınız ne kadar ona göre güzel bir öneri yapayım.
Bunu buldum bunun ram i az diye tercih etmedim

Evet bunu daha önceden gördüm fakat biraz ağır oyunlar oynayacağım için GTX serisi ekran kartı pek yeterli olacağını düşmüyorum bundan dolayı vaz geçmiştim

Bu da var yeni gördüm sizce nasıl garantisi de varmış​

Evet bunu daha önceden gördüm fakat biraz ağır oyunlar oynayacağım için GTX serisi ekran kartı pek yeterli olacağını düşmüyorum bundan dolayı vaz geçmiştim.

bu da var yeni gördüm sizce nasıl garantisi de varmış​

Çevre illerde gidebileceğiniz bir yer var mı?

Evet bunu daha önceden gördüm fakat biraz ağır oyunlar oynayacağım için GTX serisi ekran kartı pek yeterli olacağını düşmüyorum bundan dolayı vaz geçmiştim.

bu da var yeni gördüm sizce nasıl garantisi de varmış​

3050 yeterli olur DLSS ile falan alınabilir hocam.

3050 Ti olanı öneririm, hem 16 GB RAM hem de standart 3050'den kat kat iyi.
Bir de yanlış değilsem Monster kullanıcılarına ömür boyu bakım ve temizlik hizmeti sunuyor istediğiniz her an yollayabiliyorsunuz diye biliyorum tabii 2. elde yapılıyor mu onu bilemem.

Eğer komşu illerden almak isterseniz bunu almanızı şiddetle tavsiye ederim işinizi çok görecektir.

Gittiğinizde ilk işiniz testlerini yaptırmak olsun hocam onun dışında sorun yok :D

Bu attığın ilan hakkında ise sipariş verebilirim sadece gidip test edemem bundan dolayı riskli olur diye düşünüyorum

Benim bildiğim sadece fun mark var test olarak başka bildiğin bir test varsa söyle reisim onu da yaparım

Bu attığın ilan hakkında ise sipariş verebilirim sadece gidip test edemem bundan dolayı riskli olur diye düşünüyorum.

Benim bildiğim sadece fun mark var test olarak başka bildiğin bir test varsa söyle reisim onu da yaparım.

CPU-Z stress testi yapılabilir işlemci çekirdeklerini maksimum yük altına sokuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı