Acer Nitro 5 CPU 100 derece normal mi?

Graskul

Decapat
Daha fazla  
Laptopumda son 2 haftadır FPS düşüşleri ve 100 derece CPU ısıları görüyordum bu yüzden teknik servise yolladım yapılan testlerde bir sorun olmadığını genel bakım ve termal macun yenilendiğini ilettiler ve laptopu geri aldım fakat hala işlemci sürekli 100 derecede (Fortnite oynarken) bu bana normal gelmiyor sizin yorumunuz nedir? Genellikle Fortnite oynuyorum ve performans kayıpları yaşıyorum. Sistem bilgilerini ve 100 derece ekran görüntüsünü aşağı ekledim.

Ekran görüntüsü 2025-03-07 001013.png

Ekran görüntüsü 2025-03-07 004034.png

Ekran görüntüsü 2025-03-07 004101.png

Laptopumda son 2 haftadır FPS düşüşleri ve 100 derece CPU ısıları görüyordum bu yüzden teknik servise yolladım yapılan testlerde bir sorun olmadığını genel bakım ve termal macun yenilendiğini ilettiler ve laptopu geri aldım fakat hala işlemci sürekli 100 derecede (Fortnite oynarken) bu bana normal gelmiyor sizin yorumunuz nedir? Genellikle Fortnite oynuyorum ve performans kayıpları yaşıyorum. Sistem bilgilerini ve 100 derece ekran görüntüsünü aşağı ekledim.

Eki Görüntüle 2439496

Eki Görüntüle 2439494

Eki Görüntüle 2439495

100 derece sence normal mi?

Bana normal gelmediğini belirttim zaten de anlamadığım bir sorun yoksa nasıl bu kadar rahat 100 dereceye çıkabiliyor.

Muhtemelen termal macun bitmiştir.

Eki Görüntüle 2439496

Eki Görüntüle 2439494

Eki Görüntüle 2439495
Kullanılan macun muhtemelen MX-4 veya daha dandik bir macun, cpunuz zaten serin bir cpu değil üstüne dandik macunla limitsiz o cpuyu kullanmaya çalışıyosunuz. Normal bu dereceleri görmesi. Macunu kendiniz bir kaliteli ped ile değiştirin ve performans modunda kullanmayı bırakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı