Çözüldü Acer Nitro 5 DDR5 Crucial RAM taktıktan sonra kilitleniyor ve donuyor

• Konuyu başlatan 5h8b
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.101
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5h8b

Megapat
Daha fazla  
RAM
Crucial ve Hynix 4800 mhz
Ekran kartı
Rtx 4060
İşlemci
Intel 12650h
Merhaba, Acer Nitro AN515-58 7725 model laptopa DDR5 Crucial marka RAM taktım, videodaki gibi kilitlenme sorunları yaşıyorum. Oyunlarda da aynı sorun var. Memtest86 ile RAM'leri tek tek takıp test yapınca bir sorun yok ama ikisi bir takılıyken görseldeki hatayı alıyorum.
Şimdi Crucial RAM testte hiç hata vermedi. Amazon'dan almıştım laptopu, iade sürem doldu fakat teknik servis doa raporu verirse iade-değişim sağlanabilirmiş. Servise göndermek yerine çözüm sağlayacağım bir şey varsa yardımcı olur musunuz?

20240314_134525.jpg

Merhaba, Acer Nitro AN515-58 7725 model laptopa DDR5 Crucial marka RAM taktım, videodaki gibi kilitlenme sorunları yaşıyorum. Oyunlarda da aynı sorun var. Memtest86 ile RAM'leri tek tek takıp test yapınca bir sorun yok ama ikisi bir takılıyken görseldeki hatayı alıyorum.
Şimdi Crucial RAM testte hiç hata vermedi. Amazon'dan almıştım laptopu, iade sürem doldu fakat teknik servis doa raporu verirse iade-değişim sağlanabilirmiş. Servise göndermek yerine çözüm sağlayacağım bir şey varsa yardımcı olur musunuz?

Video da eklemiştim ama hata vermiş. Görüntü donup kalıyor hoparlörlerden ses geliyor ama hiçbir tuşa çalışmıyor, laptop yanıt vermiyor. Kapatıp açınca düzeliyor.

Merhaba hocam, vatandan aldığım bahsettiğim marka model RAM ile sorun çözüldü ve tam uyum sağladı.

BIOS'u son sürüme güncelledikten sonra Vatan Bilgisayar'dan RAM sipariş edin.
Hocam bilendenal.comla iletişime geçtim. Uygun ram tavsiyelerine uyup Kingston marka ram satın aldım sorun çözüldü. Bios update yapmadım henüz

Arkadaşlar sizle aynı model laptopu kullanıyorum. Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan ama Crucial RAM çift yada tek kanalda hata vermiyor. 24H2'den olabileceğini düşünüp 23H2'ye düşürdüm. Tekrar olursa iade edeceğim. Aldığınız RAM'lerin linkini paylaşabilir misiniz?

Arkadaşlar sizle aynı model laptopu kullanıyorum. Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan ama Crucial RAM çift yada tek kanalda hata vermiyor. 24H2'den olabileceğini düşünüp 23H2'ye düşürdüm. Tekrar olursa iade edeceğim. Aldığınız RAM'lerin linkini paylaşabilir misiniz?
Kingston 16GB DDR5 4800MHz CL40 Sisteme Özel Notebook Rami - KCP548SS8-16
Crucial marka ram yerine attığım linkteki ramı al hocam. Sorunsuz kullanıyorum şu an. Hazırda gelen ramın Sk Hynix olduğunu da not düşeyim. İkinci ram olarak kingston aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı