Acer Nitro 5 donuyor

Aykut Simsek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1.5 ay önce Acer Nitro 5 (R5 4600H/1650 Ti/8/128) satın aldım derslerim için.
Her şey çok iyiydi bir sıkıntı yoktu fakat son 1 haftadır donuyor. Yani kilitleniyor bilgisayar fare, touchpad vs çalışmıyor. Kulaklığa da takılma sesi geliyor. Ama bu oyunlarda vs. değil sadece video izlerken oluyor bana mı denk geldi, anlamadım ama hiçbir oyunda donmadı. Udemy olsun YouTube olsun video izlerken duruyor, bilgisayar tuşuyla kapatıp açmam gerekiyor ki garip bir şekilde donduktan sonra mouse kablosunu çıkarıp takınca mouse ışıkları dahi yanmıyor.
Not olarak cihazda 21GB alan kaldı bunla ilgili mi bilemiyorum. RAM mi yetmiyor, hiçbir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellekleriniz veya anakartınızda bir arıza olabilir. Garantisi bitmediyse veya kendiniz içini açmadıysanız garantiye gönderin.
1.5 ay oldu hiçbir şey yapılmadı en kötü ihtimal öyle yaparım teşekkür ederim.
Memtest 86 ile RAM testi yapın. Bir de ekran kartı driveri güncel mi?
Driverlar güncel mi? Sistem ısınıyor mu?
Driverler güncel, sistem hiç ısınmıyor. Memtest86 yı tam bilmiyorum hemen öğrenip deneyeceğim.

SSD'de çok dolu görünüyor. Biraz boşaltmanızı öneririm. Bundan da kaynaklanıyor olabilir.
Birkaç oyundan feragat edicez artık 😀. Siliyorum tekrar sıkıntı olursa donerim. Memtest86 herseyi siliyormu tam anlayamadım ama Acer Healty uygulamasında ramlerde sıkıntı gozukmuyor. Yardım icin teşekkür ediyorum.

Birkaç oyundan feragat edeceğiz artık 😀. Siliyorum tekrar sıkıntı olursa donerim. Memtest86 her şeyi siliyor mu tam anlayamadım ama Acer healty uygulamasında RAM'lerde sıkıntı gozukmuyor. Yardım için teşekkür ediyorum.

Memtest 86 bir şey silmiyor. Tabiri caizse RAM'lerin anasını ağlatıp test ediyor. Eğer bu test sırasında bir hata alırsanız RAM bozuk anlamına gelir.

Memtest 86 RAM için özel tasarlanmış bir program.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Birkaç oyundan feragat edeceğiz artık 😀. Siliyorum tekrar sıkıntı olursa donerim. Memtest86 her şeyi siliyor mu tam anlayamadım ama Acer healty uygulamasında RAM'lerde sıkıntı gozukmuyor. Yardım icin teşekkür ediyorum.

Merhaba sorunu nasıl çözdünüz? Cihazı aldım ve benim de başıma geldi kendi kendine tıkanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı