Acer Nitro 5 Dual Channel için RAM önerisi

Slemaen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, laptop altında linki bıraktım. 16 GB tek kanal maalesef. Sizden isteğim bunu 8x8 ile uğaşıp gerçekten satıp tekrar 2 adet 8x8 mi yapayım yoksa 1 adet 16 GB mi ekleyeyim? RAM'in modelini de tam bilmiyorum. SS atıyorum. Bulabilirseniz atarsanız sevinirim link veya başka bir RAM önerisi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    39,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha almadım hocam ama alırsam içindekinden alabilirim tam emin değilim. Siz de alınca hangisini aldığınızı söylerseniz güzel olur :)

Şöyle bir şey, benim de 16 GB 2400 MHz RAM'im var ve Valorant'ta aldığım FPS'ten hiç memnun değilim. İşlemcim de AMD olduğu için çok fark eder diye düşünüyorum Dual Channel olursa. 1 yıldır anakartı çatlak olduğu için bozuk olan bilgisayarım tamir oldu.( 2012'de oyun bilgisayarı olarak toplamıştım masaüstü) şu anki Acer ile aynı FPS oranlarını( hatta Valorant'ta daha iyi) alıyorum ve Dual Channel kullanıyor masaüstü olan. O yüzden çok FPS farkı yaratacağını düşünüyorum fakat kaç para olur, bu işlemin processi nasıldır çok bilmiyorum. Sadece 1 kere garantiye verdim. Teknik servisten çok memnun kaldım ama anlaşmalı olduğu kargo UPS. Kendileri çok sıkıntı yaratmışlardı bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı