Acer Nitro 5 FIFA 21'de 80 FPS

mirliva10

Femtopat
Daha fazla  
Ryzen 7 ve RTX 3060 bulunan Acer Nitro 5 laptopta FIFA 21'de yalnızca 80 FPS alabiliyorum. Üstelik yüksek performans modundayken. Bunun sebebi ne olabilir? Cihazda Coil Whine sorunu da var. Sizce iade mi etmeliyim yoksa değişim mi istemeliyim?

Ryzen 7 ve RTX 3060 bulunan Acer Nitro 5 laptopta FIFA 21'de yalnızca 80 FPS alabiliyorum. Üstelik yüksek performans modundayken. Bunun sebebi ne olabilir? Cihazda Coil Whine sorunu da var. Sizce iade mi etmeliyim yoksa değişim mi istemeliyim?
Coil Whine rahatsız ediyorsa değişim isteyebilirsiniz. FPS sorunu için şarj aleti takılımı oynuyorsunuz?

Evet prize takılı oynuyorum. Ram tek channel 8gb belki artirsam fps yükselir ama yine de bu kadar düşük olmamalı bence yani oyun lagli gibi. 3 EA oyunu denedim üçü de sorunlu. Crysis ve Mass Effectte de çok fazla fps drop oluyor

Evet prize takılı oynuyorum. RAM tek Channel 8 GB belki artirsam FPS yükselir ama yine de bu kadar düşük olmamalı bence yani oyun lagli gibi. 3 EA oyunu denedim üçü de sorunlu. Crysis ve Mass Effect'te de çok fazla FPS düşmesi oluyor

Özellikle Ryzen işlemcilerde çift kanal performansı neredeyse 2'ye katlıyor.

Özellikle Ryzen işlemcilerde çift kanal performansı neredeyse 2'ye katlıyor.
Değişim isteyip Ram arttırmamı mı tavsiye edersiniz hocam? Coil whine yüzünden değişim yaparlar mi onu da bilmiyorum. Bir de aynı coil whine sorunu yeni laptopta da çıkarsa iade edebilir miyim ki?

Değişim isteyip RAM arttırmamı mı tavsiye edersiniz hocam? Coil whine yüzünden değişim yaparlar mi onu da bilmiyorum. Bir de aynı coil whine sorunu yeni laptopta da çıkarsa iade edebilir miyim ki?

Rahatsız ediyorsa değişim isteyin. Değiştirmezlerse tüketici haklarına başvurursunuz. RAM'i de değiştirmişken upgrade edilse iyi olur dediğiniz gibi.

Rahatsız ediyorsa değişim isteyin. Değiştirmezlerse tüketici haklarına başvurursunuz. RAM'i de değiştirmişken upgrade edilse iyi olur dediğiniz gibi.
Teşekkür ederim, değişim isteyip ram arttırayım o halde. Çünkü iade etsem 14bine rtx3060 bulamam hayatta. Son bir soru daha sorayım. Oyundayken fanlar 4000 devirde dönüyor normal mi bu? Haliyle gürültü yapıyor çok.

Teşekkür ederim, değişim isteyip RAM arttırayım o halde. Çünkü iade etsem 14bine RTX3060 bulamam hayatta. Son bir soru daha sorayım. Oyundayken fanlar 4000 devirde dönüyor normal mi bu? Haliyle gürültü yapıyor çok.

Normal hocam. 3070'li MSI cihaz var abimde hayatımda daha sesli çalışan bir cihaz duymamıştım. Marka fark etmeksizin genelde ince kasa yapısına sahip oldukları için fanlar bayağı ses çıkartıyor.

Normal hocam. 3070'li MSI cihaz var abimde hayatımda daha sesli çalışan bir cihaz duymamıştım. Marka fark etmeksizin genelde ince kasa yapısına sahip oldukları için fanlar bayağı ses çıkartıyor
Anladım hocam sagolun, değişim ve ram arttırımı yaptıktan sonra deneyimimi yazarım buraya belki aynı sorunu yaşayan vardır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı