O kadar vergi zammı, dolar artmasına rağmen hala çırpınıyor. Son şansınız olabilir 3050 Ti 20 üstü vermek istemiyorsanız şimdi alın. ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti Linux 15.6
Benzer bir model kullanıyorum performansı çok güzel bu fiyata kaçırılmaz.O kadar vergi zammı, dolar artmasına rağmen hala çırpınıyor. Son şansınız olabilir 3050 Ti 20 üstü vermek istemiyorsanız şimdi alın. ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti Linux 15.6
Ben de aynı şekilde kesinlikle alın.Benzer bir model kullanıyorum performansı çok güzel bu fiyata kaçırılmaz.
Panel ve kalite Lenovo, performans Acer.bu mu yoksa Amazon.com.tr bu mu ?
O kadar vergi zammı, dolar artmasına rağmen hala çırpınıyor. Son şansınız olabilir 3050 Ti 20 üstü vermek istemiyorsanız şimdi alın. ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti Linux 15.6
Evet.Fiyatı güzel de bu paneli 25 ms olan Acer'lerden mi?
Hocam bende alacaktım valla ama yorumlarda Trendyol dan kaynaklımı bilmiyorum ama bozuk ürün gönderilen çok kişi olmuş hatta birine ekranın büyük bir kısmı patlak şekilde gelmiş fotoğrafları yorumlarda çok şikayet eden vardı bende Lenovo sipariş ettim.Panel ve kalite Lenovo, performans Acer.
Kargolama ile alakalı o satıcı ile alakalı değil.Hocam bende alacaktım valla ama yorumlarda Trendyol dan kaynaklımı bilmiyorum ama bozuk ürün gönderilen çok kişi olmuş hatta birine ekranın büyük bir kısmı patlak şekilde gelmiş fotoğrafları yorumlarda çok şikayet eden vardı bende Lenovo sipariş ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.