Merhaba. Beni biliyorsunuzdur Acer denen firmayla çok sorunlar yaşadım. Ve şimdi de aldığım PC'yi iade edeceğim. Süreci şöyle anlatayım; bilgisayarı aldıktan 1 ay sonra bilgisayarda donmalar yaşadım. Bilgisayarımı servise gönderdim ve anakart RAM ve termal ped değişimi yapılacağı söylendi. Sorunu araştırınca Acer Nitro serisinin çoğunun kalitesiz termal pedler kullanıldığı için pedlerin akıp anakarta gelmesiyle anakart arıza çıkarıyormuş ve iade etme kararı aldım. Bilgisayarım 20 iş günü boyunca serviste yattı. 20iş günü dolunca iade talebi oluşturdum ve bana 1 hafta iade formunun hazırlanacağı söylendi. An itibarıyla bugün formumu aldım fakat formda arızanın 20 iş günü boyunca düzeltilmediği vs hiçbir şey yazmıyor. Bilgisayarı Hepsiburada'dan aldım onlara ulaşacağım ancak Hepsiburada bu ürünü bana kilitleyeceğini düşünüyorum formda bahsettiğim 20 iş günü konususunun hiç yazılmadığı için. Yardım eder misiniz? Yaklaşık 1.5 aydır bilgisayarsızım Hepsiburada'nın işi yokuşa sürmesini istemiyorum cidden bıktım artık bana bu kalitesiz ürünü kilitleyebilirler mi?