Acer Nitro 5 iadesi sorunsuz yapılabilir mi?

• Konuyu başlatan pe3ah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.253

pe3ah

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Beni biliyorsunuzdur Acer denen firmayla çok sorunlar yaşadım. Ve şimdi de aldığım PC'yi iade edeceğim. Süreci şöyle anlatayım; bilgisayarı aldıktan 1 ay sonra bilgisayarda donmalar yaşadım. Bilgisayarımı servise gönderdim ve anakart RAM ve termal ped değişimi yapılacağı söylendi. Sorunu araştırınca Acer Nitro serisinin çoğunun kalitesiz termal pedler kullanıldığı için pedlerin akıp anakarta gelmesiyle anakart arıza çıkarıyormuş ve iade etme kararı aldım. Bilgisayarım 20 iş günü boyunca serviste yattı. 20iş günü dolunca iade talebi oluşturdum ve bana 1 hafta iade formunun hazırlanacağı söylendi. An itibarıyla bugün formumu aldım fakat formda arızanın 20 iş günü boyunca düzeltilmediği vs hiçbir şey yazmıyor. Bilgisayarı Hepsiburada'dan aldım onlara ulaşacağım ancak Hepsiburada bu ürünü bana kilitleyeceğini düşünüyorum formda bahsettiğim 20 iş günü konususunun hiç yazılmadığı için. Yardım eder misiniz? Yaklaşık 1.5 aydır bilgisayarsızım Hepsiburada'nın işi yokuşa sürmesini istemiyorum cidden bıktım artık bana bu kalitesiz ürünü kilitleyebilirler mi?

301cce25-0ab3-45ca-9131-b5720af82372.jpg

Merhaba. Beni biliyorsunuzdur Acer denen firmayla çok sorunlar yaşadım. Ve şimdi de aldığım PC'yi iade edeceğim. Süreci şöyle anlatayım; bilgisayarı aldıktan 1 ay sonra bilgisayarda donmalar yaşadım. Bilgisayarımı servise gönderdim ve anakart RAM ve termal ped değişimi yapılacağı söylendi. Sorunu araştırınca Acer Nitro serisinin çoğunun kalitesiz termal pedler kullanıldığı için pedlerin akıp anakarta gelmesiyle anakart arıza çıkarıyormuş ve iade etme kararı aldım. Bilgisayarım 20 iş günü boyunca serviste yattı. 20iş günü dolunca iade talebi oluşturdum ve bana 1 hafta iade formunun hazırlanacağı söylendi. An itibarıyla bugün formumu aldım fakat formda arızanın 20 iş günü boyunca düzeltilmediği vs hiçbir şey yazmıyor. Bilgisayarı Hepsiburada'dan aldım onlara ulaşacağım ancak Hepsiburada bu ürünü bana kilitleyeceğini düşünüyorum formda bahsettiğim 20 iş günü konususunun hiç yazılmadığı için. Yardım eder misiniz? Yaklaşık 1.5 aydır bilgisayarsızım Hepsiburada'nın işi yokuşa sürmesini istemiyorum cidden bıktım artık bana bu kalitesiz ürünü kilitleyebilirler mi?

Eki Görüntüle 1701171
Elinizde iade/değişim raporu olduğu sürece sorunsuz yaparsınız diye düşünüyorum. En kötü THH yolu ile iade sağlarsınız.

Elinizde iade/değişim raporu olduğu sürece sorunsuz yaparsınız diye düşünüyorum. En kötü THH yolu ile iade sağlarsınız.

Hocam attığım rapor bir işe yarar mı? THH çok uzatır hocam işi benim acelem var zaten 1.5 ay olmuş yani alacağım PC hazır şu an paranın gelmesini bekliyorum.

Hocam attığım rapor bir işe yarar mı? THH çok uzatır hocam işi benim acelem var zaten 1.5 ay olmuş yani alacağım PC hazır şu an paranın gelmesini bekliyorum.
Bu rapor bir işe yaramaz. Açıklamada yazdığı üzere ürünün incelenmesi için distribütöre göndermeniz lazım ürünü.

Bu rapor bir işe yaramaz. Açıklamada yazdığı üzere ürünün incelenmesi için distribütöre göndermeniz lazım ürünü.

Hocam çok saçma değil mi? Sonuçta 20 iş günü geçmiş ve bir onarım yapılamamış neden işe yaramıyor. Yasal haklarıma göre 20 iş gününü geçerse iade ya da değişim yapabilme hakkım var.

“mahrece iade” ifadesi, kabaca bir tanımlama ile “bir eşyanın geldiği yere (çıkış ülkesine/ticaretin yapıldığı ülkeye) geri gönderilmesi” demektir.

Servis ürünü size geri göndermedi değil mi? Hiçbir işlem yapmadıklarını belirtmişler ve ürünü fabrikaya göndermiş olabilirler. Servisi arayıp dao raporu verilecek mi,ne zaman verilecek sorma şansınız var mı?

Servis ürünü size geri göndermedi değil mi? Hiçbir işlem yapmadıklarını belirtmişler ve ürünü fabrikaya göndermiş olabilirler. Servisi arayıp dao raporu verilecek mi, ne zaman verilecek sorma şansınız var mı?

Hocam 20 iş günü geçince servisi aradım iade formu istedim. Beni 1 hafta beklettiler. Dün aradılar formunuz hazır gelin alın formunuzla bilgisayarınızı. Çalışana sorduğumda ürünle birlikte bu formu gönderin iadenizi ya da değişiminizi yaparlar dediler.

Hocam 20 iş günü geçince servisi aradım iade formu istedim. Beni 1 hafta beklettiler. Dün aradılar formunuz hazır gelin alın formunuzla bilgisayarınızı. Çalışana sorduğumda ürünle birlikte bu formu gönderin iadenizi ya da değişiminizi yaparlar dediler.
Saçma bir prosedür işletmişler, size veriyorlarsa DAO raporunu da versinler ya da satıcıya kendisi teslim edip iade işlemlerini başlattırsınlar. Satıcıyı arayıp baskıcı olun hocam, sizde farkındasınız hakkınızı her türlü alacaksiniz ama maalesef zaman aleyhinize. Geçmiş olsun

Saçma bir prosedür işletmişler, size veriyorlarsa dao raporunu da versinler ya da satıcıya kendisi teslim edip iade işlemlerini başlattırsınlar. Satıcıyı arayıp baskıcı olun hocam, sizde farkındasınız hakkınızı her türlü alacaksiniz ama maalesef zaman aleyhinize. Geçmiş olsun.

Hepsiburada'yı aradım. Attığım belgeyi yükledim beni 1-2 gün içinde arayacakları söylendi. Umarım işi yokuşa sürmezler benim cidden canım çok sıkıldı paramla rezil oluyorum resmen.

Hocam satıcı ismiyle web site olabilir, oradan iletişim bilgilerini bulursanız direk satıcıyla konuşabilirsiniz. Süreç daha hızlı ve açıklayıcı olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı