Acer Nitro 5 için RAM önerisi

muptekel

Picopat
Daha fazla  
İyi forumlar. i5 10300H işlemcili, 1660 Ti ekran kartlı, 16 GB RAM, 144Hz olan modeli indirime girmiş almayı düşünüyorum birkaç gün içinde. Sanırım bu civarlarda F/P olarak rakibi kalmadı. Bu fiyata en iyisi bu diye düşünüyorum ama FPS bazlı oynayacağım için ekstra Dual yapmak için 16 GB RAM gerekecek. Hangi model, parça RAM almalıyım? Birlikte sipariş edeceğim. Daha önce kullanmış sorun yaşamamış arkadaşlar yardım edebilir mi ya da cihaz hakkında bilgisi olan? Teşekkürler.
Link: ACER i5-10300H/16 GB/512 SSD/144 Hz/GTX 1660Ti /6GB/ NH.Q7PEY.001 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi forumlar. i5 10300h işlemcili, 1660 Ti ekran kartlı, 16 GB RAM, 144Hz olan modeli indirime girmiş almayı düşünüyorum birkaç gün içinde. Sanırım bu civarlarda F/P olarak rakibi kalmadı. Bu fiyata en iyisi bu diye düşünüyorum ama FPS bazlı oynayacağım için ekstra Dual yapmak için 16 GB RAM gerekecek. Hangi model, parça RAM almalıyım? Birlikte sipariş edeceğim. Daha önce kullanmış sorun yaşamamış arkadaşlar yardım edebilir mi ya da cihaz hakkında bilgisi olan? Teşekkürler.
Link: ACER i5-10300H/16 GB/512 SSD/144 Hz/GTX 1660Ti /6GB/ NH.Q7PEY.001 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

O RAM size yeter yetmez diyorsanız eğer 8*2 şeklinde geliyor diye düşünüyorum 16*2 yapabilirsiniz.

Bence o haliyle size yeter. Ama ramin mhz si kaç acaba? Ona göre önerelim.
Ona bakamadım işte bilgisi olan daha önce sipariş eden olduysa diye açmıştım konuyu ama teşekkürler hocam.
O RAM size yeter yetmez diyorsanız eğer 8*2 şeklinde geliyor diye düşünüyorum 16*2 yapabilirsiniz.
8x2 olsa çok iyi de 16x1 denildi. O yüzden dual yapmak istiyorum %70 80 performans artışı oluyormuş.
Birlikte sipariş etmeyin her oyun/uygulama single ram var diye sorun yaratmıyor.
Genelde LOL csgo ve özellikle valorant oynayacağım AAA olmadığı için baya fps kaybı yaşanıyor dediler.

Ona bakamadım işte bilgisi olan daha önce sipariş eden olduysa diye açmıştım konuyu ama teşekkürler hocam.

8x2 olsa çok iyi de 16x1 denildi. O yüzden dual yapmak istiyorum %70 80 performans artışı oluyormuş.

Genelde LOL csgo ve özellikle valorant oynayacağım AAA olmadığı için baya fps kaybı yaşanıyor dediler.
İntel'de denilen kadar fark yaratmıyor.

8x2 olsa çok iyi de 16x1 denildi. O yüzden Dual yapmak istiyorum %70 80 performans artışı oluyormuş.

Markasını bilsem RAM'in öneri yapacağımda ne markası biliyorum ne de MHz'sini alınca CPU-Z üzerinden sonuçları atarsanız yardımcı oluruz ama böyle ya 16 GB RAM'i kullanmayıp başka RAM alicaksiniz ya da bekleyip aynisindan bir tane daha alicaksiniz.

Hocam Acer'da arka kapak açılabiliyor mu ki garantiye yollanmanız gerekli diye biliyorum?
Mecbur ram alıp garantiye göndermeyi düşünüyorum. Serviste kendileri ücret dahilinde takıyorlar mı fikrim yok açıkçası.
Markasını bilsem RAM'in öneri yapacağımda ne markası biliyorum ne de MHz'sini alınca CPU-Z üzerinden sonuçları atarsanız yardımcı oluruz ama böyle ya 16 GB RAM'i kullanmayıp başka RAM alicaksiniz ya da bekleyip aynisindan bir tane daha alicaksiniz.
Teşekkür ederim. Bende bunu arıyorum laptopla birlikte sipariş edeyim geldiğinde direk servis yollayıp taktırmak istiyorum.
İntel'de denilen kadar fark yaratmıyor.
120 fps civarlarında 200 e geçmesi gayette iyi fark dostum. 6 senelik 940m laptopum valorantta 55 60 veriyor 10k gibi bi fiyat ödeyip 100alacaksam kalsın 55 oynayayım. Haliyle 200 civarlarında fps almak istiyorum hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı