Acer Nitro 5 ısınmadan dolayı güç kısıyor

OdTin

Decapat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 5600H 3050 75W laptopum var. Örneğin God of War: Ragnarok oynuyorum. Oyunda bir bölgede 95 FPS alıyor ekran kartı 75W ile oyun başlıyor. İşlemci kullanımı da 30W üstünde. Ama oyunda ilerledikçe aynı tam olarak aynı noktaya tekrar gelince FPS düşüyor. 95 iken 75e falan düşüyor. Watt kullanımına bakınca da bir düşme görüyorum. Bu watt düşüklüğü neden kaynaklı olabilir? Sorunu nasıl çözebilirim? Bu arada ısınma sorunu da yok coolboost ile işlemci 86 derecede seyrediyor. Ekran kartı ise 70 derecelerde.

Acer Nitro 5 5600H 3050 75W laptopum var. Örneğin God of War: Ragnarok oynuyorum. Oyunda bir bölgede 95 FPS alıyor ekran kartı 75W ile oyun başlıyor. İşlemci kullanımı da 30W üstünde. Ama oyunda ilerledikçe aynı tam olarak aynı noktaya tekrar gelince FPS düşüyor. 95 iken 75e falan düşüyor. Watt kullanımına bakınca da bir düşme görüyorum. Bu watt düşüklüğü neden kaynaklı olabilir? Sorunu nasıl çözebilirim? Bu arada ısınma sorunu da yok coolboost ile işlemci 86 derecede seyrediyor. Ekran kartı ise 70 derecelerde.

Daha önce hiç bakım yaptırdınız mı? Termal darboğaz alıyor olabilir misiniz?

Daha önce hiç bakım yaptırdınız mı? Termal darboğaz alıyor olabilir misiniz?
yeni yaptım ve değerleri çok iyi. işlemci ve ekran kartı kullanım değerlerinde hatta hızlarında da bir sorun yok sonuna kadar kullanıyor ikisi de. ama voltaj düşünce fps de düşüyor ilginç şekilde ısınma durumu da normal. stabil bir sıcaklık alıyorum büyük oranda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı