Acer Nitro 5 klavye değişim ücreti

HukJRr

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Nitro 5 bilgisayarımı servise göndereceğim. Orijinal klavye değişimi ne kadara patlar? Ayrıca sıvı dökülmüştü, 1 yıllık garantisi iptal mi olacak gönderirsem?

Geçmiş olsun. Acer yetkili servisinin ne yapacağını size söyleyeyim.
"Efendim sıvı temasından dolayı garantiniz bozulmuştur. Klavye ile beraber anakartı da değiştirmek zorundayız. 10.000 TL ücreti var. Eğer kabul etmezseniz cihazı size geri gönderirken içerisinden parça çalacağız haberiniz olsun."
Benim aynen böyle oldu.

"Efendim sıvı temasından dolayı garantiniz bozulmuştur. Klavye ile beraber anakartı da değiştirmek zorundayız. 10.000 TL ücreti var. Eğer kabul etmezseniz cihazı size geri gönderirken içerisinden parça çalacağız haberiniz olsun."
Benim aynen böyle oldu.

10.000 TL tutmaz da 5.000 aşağısı tutar ama çok kötü bir durum.

Benim aynen böyle oldu.
Fazla ön yargılısınız. Bir kaç olay yaşadınız diye bu kadar sert ve kötüleyici olmak iyi bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı