Geçmiş olsun. Acer yetkili servisinin ne yapacağını size söyleyeyim.
"Efendim sıvı temasından dolayı garantiniz bozulmuştur. Klavye ile beraber anakartı da değiştirmek zorundayız. 10.000 TL ücreti var. Eğer kabul etmezseniz cihazı size geri gönderirken içerisinden parça çalacağız haberiniz olsun."
Benim aynen böyle oldu.
Alt tarafı klavye ne 5000 i? 200-300 TL sahte klavyeler yok mu hiç gideyim bir tanıdığıma taktırayım. Ayrıca İstanbula göndersemde mi aynı?10.000 TL tutmaz da 5.000 aşağısı tutar ama çok kötü bir durum.
Alt tarafı klavye ne 5000'i? 200-300 TL sahte klavyeler yok mu hiç gideyim bir tanıdığıma taktırayım. Ayrıca istanbula göndersemde mi aynı?
Fazla ön yargılısınız. Bir kaç olay yaşadınız diye bu kadar sert ve kötüleyici olmak iyi bir şey değil.Geçmiş olsun. Acer yetkili servisinin ne yapacağını size söyleyeyim.
"Efendim sıvı temasından dolayı garantiniz bozulmuştur. Klavye ile beraber anakartı da değiştirmek zorundayız. 10.000 TL ücreti var. Eğer kabul etmezseniz cihazı size geri gönderirken içerisinden parça çalacağız haberiniz olsun."
Benim aynen böyle oldu.
Fazla ön yargılısınız. Birkaç olay yaşadınız diye bu kadar sert ve kötüleyici olmak iyi bir şey değil.
Selam. Şu açtığım konuya bir bakın bence. Acer yetkili servisinin Türkiye'de hırsızlık yapmasıFazla ön yargılısınız. Bir kaç olay yaşadınız diye bu kadar sert ve kötüleyici olmak iyi bir şey değil.
Gördüm. Acer böyle şeyler yapmayan bir markaydı fakat bu olay ilginçmiş. Ancak benim dediğimi dikkate alırsanız sevinirim.Selam. Şu açtığım konuya bir bakın bence. Acer yetkili servisinin Türkiye'de hırsızlık yapması
Bir kaç olay
Hayır hocam pc hala çalışıyor. Herhangi bir mavi ekran olmadı şimdiye kadar. Sürekli V şeklinde bekletiyorum. Ayrıca bir soru sorucağım; klavye ne kadara değişir tahmininiz?Yok hocam anakarttan bahsediyorum anakart pahalı dır tabii zarar görmüş ise.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.