Çözüldü Acer Nitro 5 laptop VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

tarıkeren

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA RTX 4050 - İNTEL CORE İ5 12500H - 16GB RAM
Ekran kartı
4050 Laptop
Arkadaşlar merhaba, Acer marka laptobum bu sıralar çok sıklıkla mavi ekran veriyor ve verdiği hata kodu da şöyle; ''VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR (0x113)''
Ne yapmam gerekli? Nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır hocam alakası yok. Ekran kartlarında fatal error hatası donanımsaldır. Yazılımla ilgisi yoktur.
@tarıkeren

Minidump klasörü boş.

Hemen düzeltiyorum.

@tarıkeren

Yüklüyorum ama buraya attığım anda boş gözüküyor anlamadım.

@tarıkeren

Microsoft OneDrive Görünür şekilde

Son düzenleme:
NVIDIA sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

NVIDIA sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

Bu sıralar çok fazla mavi ekran veriyor, dediğiniz çözümü yaptığımda düzelecek mi acaba?

Denemeden anlayamayız. Sürücüleri kurduktan sonra aynı hatayı verirse ekran kartında donanımsal sorun var demektir. Zira fatal error önemli hata anlamına gelir.

Son düzenleme:
Denemeden anlayamayız. Sürücüleri kurduktan sonra aynı hatayı verirse ekran kartında donanımsal sorun var demektir. Zira fatal error önemli hata anlamına gelir.
Hocam tekrardan merhaba, DDU ile ekran kartı sürücülerini temizledim ardından yeniden temiz kurulum yaptım ve dün gece sürekli olarak siyah ekran veren oyuna denemek için girdim. Biraz oynadım ve monitörüm kapandı ve laptop ekranına geçilş yaptı bilgisayar ama herhangibir şekilde hata mesajı verip kendini yeniden başlatmadı. Ve ekstradan aygıt yöneticisinden baktığımda ekran kartı düzgün çalışıyor yazmakta şuan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı