UltraPredator
Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir bilgisayar bileşenleri vs. şeylere uzak kaldım bugün yaklaşık 1 haftalık bir araştırmanın sonucunda linkini paylaştığım cihazı satın aldım. Yaklaşık 30 bin TL bir bütçe belirlemiştim satın aldığım cihazın 1 adet boş M.2 SSD, 1 adet boş HDD yuvası ve RAM için 1 adet boş slotunun olduğunu gördükten sonra linkteki fiyata bu cihazı satın aldım. İstediğim işletim sistemi, 3060 ekran kartı, 32 RAM ve 1TB SSD ile gelen 30 bin lira civarında sadece Monster'lar vardı ve neden bilmiyorum ama uzak durmak istedim. Dediğim gibi çok da anlamıyorum ama internetten dikkat etmem gereken birkaç püf nokta ile ekran kartının 140Watt olduğunu, soğutma sisteminin başarılı olduğunu ve Nitro serisinin iyi olduğunu duyduktan sonra bu cihazı almaya karar verdim ve RAM SSD yükseltmesin kendim yapmaya karar verdim. Ayrı caihaz hakkında yorumlarınızı da bekliyorum
Benim sorum şu ben şimdi cihazın boş slotuna 1 adet 1 TB M.2 SSD ve 1 adet 16 GB RAM almak istiyorum ama ne almalıyım bilmiyorum yani her RAM her SSD uyar mı RAM'in üstündeki ile aynı mı olması lazım vs. bilgim yok. Sorunsuz uyum sağlaması için tavsiyelerinizi bekliyorum, ayrıca Windows 11 mi yoksa Windows 10 mu kurdurmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: