Nereden bakabilirim?Bilgisayarınızın modeli nedir?
Microsoft Visual C++ kurulu mu ?Merhaba, Nitro bilgisayarımda NitroSense'de klavye işareti var ama renk ayarladığımda klavyenin rengi değişmiyor, ne yapmam lazım?
Microsoft Visual C++ kurulu mu?
En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri Bu link üzerinden "En Son Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Sürümü" başlığının altından Visual C++'ın son sürümünü kurunuz.Hayır.
En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri bu link üzerinden "en son Microsoft Visual C++ yeniden dağıtılabilir sürümü" başlığının altından Visual C++'ın son sürümünü kurunuz.
Kurulumdan önce NitroSense'i kaldırın. Visual C++'ı kurduktan sonra da NitroSense'i yeniden yükleyin.Ve ardından ne yapmalıyım?
Kurulumdan önce NitroSense'i kaldırın. Visual C++'ı kurduktan sonra da NitroSense'i yeniden yükleyin.
Program güncellenmiştir diye düşünüyorum. Dediğim şekilde sorununuzu çözebildiniz mi ?Şöyle bir bilgi daha eklemek istiyorum ben bilgisayarı bakıma götürdükten önce yoktu bakımdan yeni geldi ve yeni bu seçenek eklendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.