Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
@ALP_MAN Laptop olduğu için Wi-Fi ve BT kartlarını da sorsaydın keşke. Blind Install sonrası bir bakacak Wi-Fi veya BT'nin desteği yok, ne anladım o işten.
@ALP_MAN Laptop olduğu için Wi-Fi ve BT kartlarını da sorsaydın keşke. Blind Install sonrası bir bakacak Wi-Fi veya BT'nin desteği yok, ne anladım o işten.
hocam aynı sisteme ben hackintosh kurdum. Açıkçası beklediğimden daha stabil çalıştı. İnternette bu model için dosyalar vardı ancak bulamadım onu birazcık araştırmayla bulabilirsin.
Çift monitör ve gpu desteği yok. Hdmi çıkışı gpu'dan verildiği için ve mac için driverlar bulunmadığı için çalışmıyor. Ama tavsiyem ikinci bir m2 ssd alıp (bende dual m2 slotu vardı muhtemelen sende de vardır) ona kurmanız olur
Çift monitör ve HDMI çıkışındaki destek kısmı FB/Bus-Con yamaları ile çözülebilir. Normal kullanım için 100-150GB arası bir alan ayırması, minimum ise 75GB alan vermesi yeterli. Ekstra bir M.2 gereksiz masraf olur/olabilir.
Çift monitör ve HDMI çıkışındaki destek kısmı FB/Bus-Con yamaları ile çözülebilir. Normal kullanım için 100-150GB arası bir alan ayırması, minimum ise 75GB alan vermesi yeterli. Ekstra bir M.2 gereksiz masraf olur/olabilir.
evet ikinci ssd masraf olur ancak şu an ssd fiyatları gerçekten uygun kaldı ve windows kullanması gerekirse çok sorun olabilir. Çift ssd ile kafa rahat oluyor.
Önce macOS sonra Windows kurmak gibi bir kural yok. Halihazırda Windows var ve silmene gerek yok ise direkt yanına kurup geç. HDD'de ağırlığı hissedersin.