HP Victus 15 mi Acer Nitro V15 mi?

7840HS veya 8845HS işlemcili Victus'lar da var, sizin attığınız da var. Eğer amaç sadece gamingse işlemciyle çok ağır işiniz yoksa attığınız model daha mantıklı olur.
Aynı fiyatta o ikisinden biri varsa 7640'ın esamesi okunmaz direkt onlardan biri alınır. (4060 olması kaydıyla.)

7840HS veya 8845HS işlemcili Victus'lar da var, sizin attığınız da var. Eğer amaç sadece gamingse işlemciyle çok ağır işiniz yoksa attığınız model daha mantıklı olur

Oyun ve ders harici ağır bir işim yok.

Evet, bu ve bunun varyantları. Çok fazla ufak farklı varyantı mevcut, o yüzden bütçe esneteceksen en maksimum bütçeni belirt, ona göre bakayım piyasada en iyi ne var diye. Bazılarının pili falan daha büyük olabiliyor nadir de olsa, 70 yerine Omen'lerdeki 83'lük pil oluyor.

37-38k kadar çıkabilirim.

Aynı fiyatlarda değil de 41k bandında oluyor genelde. Aradaki fiyat farkına değmeyebilir
83'lük pilse değer gibi de diğer türlü değmez evet.
Bir acelem yok ancak bu ayın sonuna kadar almalıyım.
Şu yüzden sordum, 32423523443224 farklı model olduğu için ben sana şu an atıyorum 7Z586EA atarım, bir hafta sonra onu stokta bulamaz 7Z581EA alırsın, iç özelliklerin değişebilir.

83'lük pilse değer gibi de diğer türlü değmez evet.

Şu yüzden sordum, 32423523443224 farklı model olduğu için ben sana şu an atıyorum 7Z586EA atarım, bir hafta sonra onu stokta bulamaz 7Z581EA alırsın, iç özelliklerin değişebilir.

Anladım. O zaman pazar gününe kadar bir modeli seçmeliyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı