Acer Nitro 5 model önerisi

berser

Centipat
Önümüzdeki birkaç ay içerisinde almayı düşündüğüm markanın birbirine yakın 3 modeli var. Birincisi;

İkincisi ise;

Üçüncüsü ise;

Tasarımı çok hoşuma gittiği için bu modeli tercih ettim. Çok üst düzey oyunlar oynamayacağım öncelikle ama 120Hz olması benim için önemli. Öncelikle bu 3 model 120Hz mi size onu sormak istiyorum bir bilginiz var mı? Ve hepsi 120Hz ise sizce aradaki fiyat farkını vermek doğru olur mu? Öğrenci olduğumu da göz önünde bulundurursak benim için üstte bıraktıklarım arasından en uygun fiyatlı olanı en iyisi olacaktır. Estetik olarak güzel duran, çerçevesi ince ve bu düzeylerde(f/p), 120Hz olan bildiğiniz modeller varsa onları da önerebilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD mobil işlemci konusunda hala geride. Onun yerine buna bakabilirsiniz. 560X, GTX 1050 den bir tık daha güçsüz ayrica.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim fakat testlere baktığım zaman averajlarda amd fps konusunda biraz daha önde geliyor. Ekran 120hz olduğu için onu tam kullanabilmek istiyorum. Gönderebileceğiniz test videoları varsa göz atmak isterim. Saygılar.
Ben bir de bunu buldum sizce bu ürün nasıl?

Acer Nitro AN515-43 AMD Ryzen 5 3550H 8GB 256GB SSD Fiyatı

Ve 120hz olup olmadığı yazmıyor eğer 120hz ise bunu almam daha iyi olacaktır diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı