Acer Nitro 5 notebooka nasıl bakım yapılır?

420645

Hectopat
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma bakım(termal macun yenilemesi ve fan temizliği) yapmak istiyorum. Ne yapmam gerek? Nerelere dikkat etmeliyim? Bakım öncesi, bakım yaparken ve bakım sonrası neler yapmalıyım? Ayrıca internetten termal macun sipariş vereceğim önerilere açığım.(başka bir malzeme lazımsa lütfen yazın)

Dizüstü: Acer Nitro 5

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim açıkçası biraz tereddütlerim var bakım yapmak konusundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı seriden bir laptop kullanıyorum ve bakımları için kendi servisine gönderiyorum. Garantiniz varsa siz de aynısını yapabilirsiniz. Ücret almıyorlar (garantisi varsa, yoksa alıyorlar mı bilmiyorum öğrenmek lazım).

Ben de aynı seriden bir laptop kullanıyorum ve bakımları için kendi servisine gönderiyorum. Garantiniz varsa siz de aynısını yapabilirsiniz. Ücret almıyorlar (garantisi varsa, yoksa alıyorlar mı bilmiyorum öğrenmek lazım).

Hangi model var sizde? Bende AN515 54.

Hangi servise veriyorsunuz benim de garantim duruyor.

Kaç günde elinize ulaşıyor ?

Hangi model var sizde? Bende AN515 54.

Hangi servise veriyorsunuz benim de garantim duruyor.

Kaç günde elinize ulaşıyor ?
Bende de AN515-54 var. Acer’ın resmi sitesinde telefon numaraları var orayı arayıp bilgi alabilirsiniz. Ümraniye’de olan servise gidiyor cihazlar. Ben kargo dahil 8 gün içinde geri almıştım cihazımı, yaşadığınız şehire göre değişecektir muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı