Acer Nitro 5 panel kalitesi nasıl?

Mükemmel performansı zaten bu fiyat bandında beklemek hayal olur, ben kasma olmadan FPS düşüklüğü yaşamadan orta ayarlarda oyun oynamaktan bahsediyorum, tabii ki de Ultra ayarlarda RDR 2 veya GTA 5, assasin Creed gibi oyunlar oynayamayacağımın farkındayım.
Sizin maksimum bütçe ne hocam?

Hocam 144 Hz 1080P panellerin kalitesi kötü. Ben amazondan 2K 165 Hz modeli almıştım ve hem netliği hem renkleri cidden çok güzel, benimkinde ışık sızması var ama pek dikkatimi çekmiyor.
Hocam o modelini çok inceledim hoşuma gitti fakat kurulum aşamasında çok sıkıntı yarattığü söyleniyor,bende pek anlamadığım için uzak durayım dedim.

Sizin maksimum bütçe ne hocam?

17 18 bin TL civarı şu anda.

Hocam o modelini çok inceledim hoşuma gitti fakat kurulum aşamasında çok sıkıntı yarattığü söyleniyor,bende pek anlamadığım için uzak durayım dedim.
Hocam kurulum aşaması toplam 20 dk sürdü, 2 flash belleğe ihityaç var sadece. biri klasik windows kurulu olan, diğerine de acer sitesinden indirmiş olduğum driverları atıyorsun ve kurulum aşamasında driver yükle seçeneğinden SSD'yi tanıtıyorsun ve işlem bu kadar. Secure Boot içinse BIOS'a girip yönetici şifresi oluşturup Secure Boot u kapatıp kuruluma başlayabildim (şifreyi ayarları kaydettikten sonra silmek sorun çıkarmıyor).

Hocam kurulum aşaması toplam 20 dk sürdü, 2 flash belleğe ihityaç var sadece. biri klasik windows kurulu olan, diğerine de acer sitesinden indirmiş olduğum driverları atıyorsun ve kurulum aşamasında driver yükle seçeneğinden SSD'yi tanıtıyorsun ve işlem bu kadar. Secure Boot içinse BIOS'a girip yönetici şifresi oluşturup Secure Boot u kapatıp kuruluma başlayabildim (şifreyi ayarları kaydettikten sonra silmek sorun çıkarmıyor).
Teşekkür ederim hocam karar verip almam gerekiyor daha fazla zam gelmeden.

Hocam son olarak RTX 2050 modeli 2022 de çıkmıştı galiba değil mi, GTX 1650 daha eski bir model.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı