Acer Nitro 5 paneli yamuk

M.2 SSD

Centipat
Daha fazla  
3 ay önce Acer Nitro 5 laptop aldım. Aldığım zaman çok kullanma fırsatı bulamadım. Aldıktan 25-30 gün sonra panelde bir yamukluk olduğunu fark ettim. Garantiye gönderip uğraşmalı mıyım? Bana kullanıcı hatası deyip geri yollayacaklarmış gibi geliyor. Acer servisi hakkında çok iyi yorumlar yok.

İlk 6 ay içerisindeki sorunlarla ithalatçı ilgileniyor, ilk 6 ay içerisinde herhangi bir donanımsal sorun ortaya çıkarsa ilk gün varmış gibi kabul edilir ve değişim iade talep edebilirsiniz, ithalatçıya gönderin değişim iade talebinde bulunabilirsiniz. SMS infocomm çok kötü bir servis Allah kimseyi ellerine düşürmesin.

Arkadaşımın aldığı acer nitro laptopun 1 ay sonra ekranı durduk yere bozulmuştu, garantiye gönderdi ve yeni panelle geri yolladılar kısa sürede.

Arkadaşımın aldığı Acer Nitro laptopun 1 ay sonra ekranı durduk yere bozulmuştu, garantiye gönderdi ve yeni panelle geri yolladılar kısa sürede.

Hocam ithalatçıya gönderip değişim istiyorum deseydi eğer bilgisayarı yenisiyle değiştirirlerdi, ilk 6 ayda herhangi bir sorun olduğu zaman ithalatçıyla iletişime geçin.

1 aylık cihazın tamir görmesini ben kabul etmezdim şahsen, bu konularda bilinçli olmak lazım, kimse size haklarınızı da söylemiyor kendiniz araştırmanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı