Acer Nitro 5 RAM önerisi

batman34

Decapat
Daha fazla  
Cihaz özelliklerini koyuyorum aşağıya. Bir slot boş zaten ona 16 koysam iyi olur gibi veyahut 32 GB koysam ağır mı gelir acaba? Güzel ve çok da pahalı olmayan RAM önerilerinizi bekliyorum. Ha bu arada servis ürünü temizler mi acaba ve RAM takviyesi için ne kadar ücret alır? Garanti devam ediyor.

Dosya Ekleri

• 20250323_233816.jpg
    20250323_233816.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 20250323_233829.jpg
    20250323_233829.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 23
Mainboard kısmından ya da laptopunun model numarasından internete bakarak, en fazla kaç GB RAM destekleyeceğine bakabilirsin. Servis RAM değişimi yapar mı bilmiyorum ama temizliğini yapar.

Cihaz özelliklerini koyuyorum aşağıya. Bir slot boş zaten ona 16 koysam iyi olur gibi veyahut 32 GB koysam ağır mı gelir acaba? Güzel ve çok da pahalı olmayan RAM önerilerinizi bekliyorum. Ha bu arada servis ürünü temizler mi acaba ve RAM takviyesi için ne kadar ücret alır? Garanti devam ediyor.
ne yaparsanız yapın totalde 16 gb ram olmasın günümüzde artık 16 gb ram devri bitti gidiyor ben rusta girince 30 gb ram yiyor oyun siz düşünün min. 24 gb yapmanız lazım.

Anladım benim laptop çok tıkanıyor zaten. Peki neye göre RAM alacağım?

İnternetten laptop RAM, DDR kaç olduğu, anakartınızın kaç MHz desteklediğini öğrenebileceğiniz basit yazılar var onlara bakabilirsiniz, gpi Z programını kurabilirsiniz, laptop model serisi ile internette laptop modelinizi bulup oradanda öğrenebilirsiniz.
RAM'ı alırken şuna dikkat edin şu an laptopun üzerinde tskılı olan RAM'le MHz, CL ve DDR'ı aynı olmalı uyumluluk açısından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı