Elektronik Acer Nitro 5 RTX 3050 Ti i5 20.175 TL!

F15 alınmaz, 2. cihaz aynı cihaz sadece RAM'ı düşük.

Hocam çok sağolun. Sizin sayenizde laptop aramaktan kurtuldum.

ailemin yanında yaşamayı özledim şunu okuyunca hey gidi günler

Bu laptop da 1280×960 çözünürlük seçeneği var mıdır?

Bende kullanıyorum tam bu modeli tek problemi hoparlör sesini az olması
Bu model de 1280×960 çözünürlük seçeneği var mıdır? Oyunları o çözünürlükte oynuyorum o yüzden soruyorum

ailemin yanında yaşamayı özledim şunu okuyunca hey gidi günler.

Hocam şu an çalışmıyorum kira derdim yok ben bile her ay al sat yaparak 6-7k para kazanıyorum para kazanmak istersen bir sürü yolu var her şeyi geçtim zaten kira vs. diye belirttim çoluk çocuğu olanda 50k PC almaz zaten önceliği o olmaz çünkü ama genç insanlar çok rahat 50k PC alır beğenmedim atmışlarda çoğu genç 30-40k telefonla dolaşıyor piyasada çoğu arkadaşımda iPhone 12-13-14 var bu adamlar asgari ücretler çalışıyor kira dertleri yok nasıl alıyorlar o zaman önceliğin PC ise 100k bile para değil.

Zenginlik ile ne alakası var 50k paramı şu devirde ya ort. 15k maaş alıyorsun şu an 10k köşeye koysan kira derdin olmasa 5 ayda 50k eder arkadaşım 14 Pro Max aldı 6 ayda alan alıyor yani affedersin bir laf vardır... Donu yok telefona bak derler o misal.(ama ne hikmetse sonuçta yine de alıyor.)

Son düzenleme:
ailenden bağını kopardığında anlarsın teoride her şeyin mümkün ama gerçeklik çok farklı işliyor

Aynı bilgisayar bende var eğer iyi bir soğutucuda alıcaksan baya götürür ben uygun bir zamanda monitörde alıcam muxswitch olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…