RTX 4070'li olan senin adına ben önermek istemiyorum sonra kendimi kötü hissediyorum.Ben günde 30 laptop öneriyorum, hangisinden bahsettiğini bilmiyorum. Bütçesini söylesin ona göre öneririm.
RTX 4070'li olan senin adına ben önermek istemiyorum sonra kendimi kötü hissediyorum.Ben günde 30 laptop öneriyorum, hangisinden bahsettiğini bilmiyorum. Bütçesini söylesin ona göre öneririm.
Ben yanıtlamamışsam öner dostum, amaç en hızlı çözüm.RTX 4070'li olan senin adına ben önermek istemiyorum sonra kendimi kötü hissediyorum.
Menteşeleri biraz zayıf duruyor. Gaming laptop olmasına rağmen alt kasa görüntüsünü paylaşmamış olmaları soğutma açısından bir tık şüphe uyandrıcı. Ama donanımı güzel. MUX Switch de varsa tadından yenmez.
Bu bilgisayarı beğendim ancak marka olarak ASUS öneriyorum. Özellikleri bir tık daha düşük olsun ASUS olsun kafan rahat etsin.
Casper ve Monster denilince ışık hızından hızlı kaçiyorum.
Anakart sorunu çıksın o zaman da aynı şeyleri diyebilecek misin bakalım.Monster güzel marka bence sorun falan çıktı mı menteşe vs. ücretsiz tamir ediyorlar ayrıca soğutmada falan Tulpar serisinde sorun olmuyor diye biliyorum. Yakın fiyatlara aynı özellikte ASUS Acer falan varsa Monster tercih etmem ama fark fazlaysa Monster o kadar kötü olmadığını düşünüyorum.
Bu linkteki bilgisyar alınır mı? 150W ve muz var. Oyun ve kodlama için kullanılacak.
Bilmiyorum hocam, gaming laptop kullanmadım.Hocam tahmini kaç sene götürür 4000 serisini pek bilmiyorum. En kötü ayarlarda kullanırsam.
Anakart sorunu çıksın o zaman da aynı şeyleri diyebilecek misin bakalım.
Hocam tahmini kaç sene götürür 4000 serisini pek bilmiyorum. En kötü ayarlarda kullanırsam.
Elektronik: MSI Katana 15 RTX 4070 43.000 TL!
HP Victus almak yerine RGB aydınlatmalı, MSI marka bir cihaz alabilirsiniz. Zarar verecek bir soğutması olduğunu düşünmüyorum...www.technopat.net
Yine vicdan el vermedi direkt konunun linkini attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.