Acer Nitro 5 RTX 3070 laptopta renkler soluk görünüyor

Dosya Ekleri

• IMG_20230212_173747.jpg
    IMG_20230212_173747.jpg
    194 KB · Görüntüleme: 97
mesela bakın buralarda bendeki sorunun aynısını sanırım başkaları da ilettiği için böyle sayfalar açılmış başka firmalar tarafından da

Hafif sarılık var gibi görünüyor fotoğrafta. Gerçekten öyleyse bence pek rahatsız edici durmuyor.
ya ekrandayken hadi ok bir şekilde idare edersin gözün alışır da oyun oynarken oyun da karanlık gözüküyor ya . Ya onu nasıl düzelteceğim

mesela bakın buralarda bendeki sorunun aynısını sanırım başkaları da ilettiği için böyle sayfalar açılmış başka firmalar tarafından da

ya ekrandayken hadi ok bir şekilde idare edersin gözün alışır da oyun oynarken oyun da karanlık gözüküyor ya . Ya onu nasıl düzelteceğim

Eskiden kaliteli bir monitör mü kullandınız?

Eskiden kaliteli bir monitör mü kullandınız?
monitör değilde bir önceki bilgisayarım yine laptop ama Msi'di. 4 5 yıl oldu ama alalı

burda da mesela hdr açık olduğu için olduğunu söylüyor . kapattım yine pek farketmedi

monitör değilde bir önceki bilgisayarım yine laptop ama Msi'di. 4 5 yıl oldu ama alalı

burda da mesela hdr açık olduğu için olduğunu söylüyor . kapattım yine pek farketmedi

Kullandığınız laptopun ekranı kaliteliydi diye tahmin ediyorum, kaliteli bir ekrandan bu ekrana geçmek sizi rahatsız etmiş olmalı ama zamanla alışırsınız bence, telefondaki mavi ışık filtresi ayarı açıkmış gibi görünüyor ekran (fotoğrafa göre konuşuyorum tabii).

Gayet normal gözüküyor fotoğraflarda. Memnun değilseniz monitöre bağlayın.
o zaman bende bir sıkıntı var gözüm alışkın olmadığı için garip geliyor diyeceğim de neden normal olan birşey garip gelsin ki ? Bu olay windows 11 kaynaklı olabilir mi ? Windows 10 a çevirsem düzelir mi acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı