Acer Nitro 5 RTX 3070 laptopta renkler soluk görünüyor

Ben de konusu açılan laptopu almayı planlıyorum, ekranın %100 sRGB olmadığını biliyordum fakat bu kadar da kötü olduğunu düşünmemiştim. Bunu iyileştirmenin bir yolu yoksa tercihimi değiştirebilirim belki.

Bende Nitro 2022 3060 140W versiyonu almayı düşünüyordum panelin kalitesi ve 25 ms oluşu soru işareti kafamda. Kaliteli ve düşük ms değerleri panellerde 6-10 k arası pahalı.

Ben de konusu açılan laptopu almayı planlıyorum, ekranın %100 sRGB olmadığını biliyordum fakat bu kadar da kötü olduğunu düşünmemiştim. Bunu iyileştirmenin bir yolu yoksa tercihimi değiştirebilirim belki.

Intel grafik kontrol merkezinden biraz daha iyilestirilebiliyor.

Digital vibrance kastediyorsunuz hocam herhalde.
amd ekran kartı var bunda 2.ekran kartı olarak oyun oynarken de oyunlar karanlık gözüküyor nasıl ayar değişecek anlamadım

Bende Nitro 2022 3060 140W versiyonu almayı düşünüyordum panelin kalitesi ve 25 ms oluşu soru işareti kafamda. Kaliteli ve düşük ms değerleri panellerde 6-10 k arası pahalı.
ya ekranda şu soluk gözükme olmasa bir sıkıntım yok benim. ama bu başka bilgisayarlar dada oluyor sanırım . Sadece Acer 'da değil ama bunun bir çözümü vardır diye düşünüyorum yoksa bilgisayarı iade etmek gibi bir düşüncem bile olabilir

@trianglexxx hocam size zahmet ekranın fotoğrafını çekip atabilir misiniz?
ekranın fotoğrafını nasıl atayım telefondan çekipte mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı